Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: “ Να παραμείνω υγιής ”

Lallana: “ Να παραμείνω υγιής ”

O Adam Lallana σε μία από τις ελάχιστες φετινές καλές στιγμές του με τη Liverpool. το παιχνίδι με τη Burnley στο Anfield.

Μπορεί η παρουσία του στη σημερινή ενδεκάδα της Liverpool κόντρα στη Bunrley να αποτέλεσε έκπληξη, όμως ο Adam Lallana ήταν εξαιρετικός και φρόντισε να δώσει πολλές απαντήσεις στο φίλαθλο κοινό.

Ο 30χρονος μέσος ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης από το BT Sport και έκανε δηλώσεις μετά την παραλαβή του βραβείο του και τόνισε πως επιθυμεί να παραμείνει υγιής και ετοιμοπόλεμος μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να βοηθήσει τους Reds να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα της Premier League.

Για τη νίκη της Liverpool επί της Bunrley: 

“ Η Bunrley μας το έκανε αρκετά δύσκολο, γιατί προηγήθηκε νωρίς στον αγώνα. Έπρεπε να συγκεντρωθούμε και εμείς το κάναμε και καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε τη νίκη. ”

“ Δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Δεν είναι ποτέ εύκολο να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 0-1 από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Είχαμε και τον άνεμο κόντρα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο τέλος την πήραμε τη νίκη και πιστεύω πως την αξίζαμε. ”

Για τη δική του κατάσταση: 

“ Οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για εμένα, αλλά τώρα επέστρεψα και θέλω να παραμείνω υγιής συνέχεια. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και το απόλαυσα. ” Είπε ο Adam Lallana.

Για την υπόθεση τίτλος: 

“ Ο τίτλος μάλλον θα κριθεί στο τέλος. Θα το παλέψουμε και θα το απολαύσουμε. ”

Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν το 2-1 επί της Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com