Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: “ Είμαι χαρούμενος και ως striker “

Mane: “ Είμαι χαρούμενος και ως striker “

Μπορεί να μην συνηθίζει τις εκπλήξεις και ειδικά στη φετινή σεζόν, όμως ο Jürgen Klopp έκανε μια στον αγώνα με την Watford και χρησιμοποιήσε τον Sadio Mane ως κεντρικό επιθετικό και τον Divock Origi ως εξτρέμ, αν και όλοι περίμεναν το αντίθετο.

Τελικά, η κίνηση αυτή τον δικαίωσε, καθώς και ο Σεναγελέζος πέτυχε δύο τέρματα, αλλά και ο 23χρονος Βέλγος βρήκε δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Sadio Mane μίλησε στο Sky Sports για την εμπειρία του στον αγώνα της Τετάρτης ως striker και τόνισε πως είναι χαρούμενης και σε αυτή τη θέση.

Για την απόφαση να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη θέση: 

“ Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα και έμεινα έκπληκτος, όταν έμαθα πως θα αγωνιστώ ως striker στον αγώνα. Πριν από τον αγώνα, ο προπονητής ήρθε και μου είπε πως πρέπει να κάνουμε μερικές αλλαγές και εγώ θα πρέπει να αγωνιστώ ως 9αρι. ” Ανέφερε ο Sadio Mane και συνέχισε:

“ Του είπα εντάξει και αμέσως κοίταξα τους συμπαίκτες μου και τους είπα : “ Είμαστε μια ομάδα και πρέπει να με εμπιστευτείτε ”. Όλοι γέλασαν αμέσως και τους είπα : “ Να με φωνάζετε Ronaldo ή Firmino! ”

“ Τότε ο Gini μου είπε πως αν σκοράρω θα είμαι ο Ronaldo και αν όχι θα είμαι σκατά! Εγώ τελικά ήμουν τυχερός και σκόραρα. ”

Για την αγαπημένη του θέση: 

“ Εγώ είμαι χαρούμενος σε όλες τις θέσεις. Είμαι χαρούμενος και στα αριστερά και στα δεξιά. Θα αγωνιστώ όπου επιθυμεί ο προπονητής, αν θέλει να με χρησιμοποιήσει ξανά ως striker, εγώ θα το προσπαθήσω. ”

Για το αυριανό ντέρμπι με την Everton: 

“ Είναι ένα από τα πιο σημαντικά ντέρμπι και το γνωρίζουμε αυτό. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη, όπως σε κάθε αγώνα. ”

Κάνει τη διαφορά σε όλες τις θέσεις ο Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com