Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: “ Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο ”

Salah: “ Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο ”

Πολλές φορές έχει δηλώσει ο Mohamed Salah, ότι αποτέλουσε παιδικό όνειρο για εκείνον να έρθει στη Liverpool και να αγωνιστεί με την ένδοξη κόκκινη φανέλα και το έκανε ξανά σε μια διαφήμιση της Axa, η οποία αποτελεί εδώ και λίγο καιρό χορηγό των Reds.

Ο Αιγύπτιος άσος δήλωσε ότι η μεταγραφή του σε έναν μεγάλο σύλλογο αποτελούσε όνειρο και για εκείνον, αλλά και για την οικογένειά του και το χωριό του στην Αιγύπτο.

“  Από τότε που ήμουν στην Αιγύπτο ονειρευόμουν να αγωνιστώ σε έναν μεγάλο σύλλογο. Ήταν ένα όνειρο για εμένα. Για την οικογένειά μου και για το χωριό, από το οποίο κατάγομαι στην Αίγυπτο. ” Δήλωσε ο Mo Salah.

“ Από την πρώτη μου στιγμή που αγωνιστήκα σε πρώτη ομάδα, νομίζω στα 16 μου, σκέφτηκα πως πρέπει να εκματαλλευτώ την ευκαιρία και να δουλέψω σκληρά. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αν θα καταφέρεις να αγωνιστείς σε μια μεγάλη ομάδα κάποια μέρα. Πρέπει να παλέψεις, για να το καταφέρεις και αυτό ακριβώς έκανα εγώ. ”

Ο Φαραώ εξήγησε και πως καταφέρνει να ανεβάσει την ψυχολογία του: 

“ Ο πρώτος τρόπος να φτιάξεις την ψυχολογία σου είναι η προπόνηση. Πρέπει να προσπαθήσεις και να κάνεις ξανά τα ίδια πράγματα. Οπότε πηγαίνεις στον αγώνα και έχεις ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, γιατί γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις. ”

“ Κάθομαι περίπου 3 φορές την εβδομάδα και τα υπενθυμίζω όλα αυτά στον εαυτό μου. ”

Ο Salah θέλει να επιστρέψει στα γκολ κόντρα στην Watford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com