Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζήτησε εξηγήσεις από τον Klopp η FA!

Ζήτησε εξηγήσεις από τον Klopp η FA!

Σε σύγκρουση με την Αγγλική ομοσπονδία (FA) είναι για ακόμη μια φορά ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp καθώς του ζητήθηκαν εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκανε για την διαιτησία μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε πολλά παράπονα από την διατησία του Kevin Friend και σε πρώτη φάση του τα εξέφρασε μετά το σφύριγμα της λήξης και έπειτα έκανε και δηλώσεις επί του θέματος στην κάμερα του Sky Sports. Ο προπονητής των Reds θεωρεί πως τα σφυρίγματα του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο επηρεάστηκαν από το offside γκολ της Liverpool στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Klopp: 

“ Άκουσα πως το γκολ μας ήταν offside και είμαι σίγουρος, πως ο διαιτητής το γνώριζε αυτό. Έγινε ένα ανθρώπινο λάθος στο πρώτο ημίχρονο, δεν είναι ανάγκη να συνεχίζονται τα λάθη και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο διαιτητής είχε αρκετές 50-50 περιπτώσεις, στις οποίες έκανε λάθος. ”

“ Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθος, το καταλαβαίνω αυτό. Δεν ήξερα ότι το γκολ μας ήταν offside κατά τη διάρκεια του αγώνα. ”

Στους προπονητές δεν επιτρέπεται να κάνουν κριτική στις αποφάσεις των διαιτητών. Ο Klopp είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο από την FA για τον πανηγυρισμό του με την Everton.

Παράπονα για την διαιτησία είχε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com