Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Είμαι αισιόδοξος ”

Klopp: “ Είμαι αισιόδοξος ”

Η Liverpool μπορεί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη, όμως ο Jürgen Klopp εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Sky Sports και αναφέρθηκε κυρίως στη μάχη του τίτλου και την προσπάθεια της ομάδας του.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι αισιόδοξος για την διατήρηση της πρώτης θέσης, απάντησε: 

“ Είμαι πολύ αισιόδοξος γι’ αυτό. Πριν από μερικές εβδομάδες λέγαμε ότι η υπόθεση τίτλος αφορά μόνο δύο ομάδες, αλλά τώρα έχει μπει και η Tottenham στο παιχνίδι. ”

“ Η Tottenham τα έχει πάει εξαιρετικά και αξίζουν τα εύσημα στον Mauricio Pochettino και στους παίκτες. Έχουν ανταπεξέλθει με τους τραυματισμούς. Για εμένα βρίσκονται 100% μέσα στη μάχη του τίτλου. ”

Για τον χθεσινό αγώνα ο Klopp είχε πει τα εξής: 

“ Για να παραμείνεις στην μάχη του τίτλου και για να παραμείνεις πρώτος πρέπει να τα βγάλεις πέρα με πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις από αυτήν. Αλλά πρέπει να έχεις και διαθέσιμους παίκτες και εμείς δεν είχαμε.” Δήλωσε ο Klopp.

“ Εκτός του Shaqiri και των 18χρονων παιδιών δεν είχαμε άλλον παίκτη στον πάγκο για την μεσαία γραμμή. Αν χρειαζόταν θα τους χρησιμοποιούσαμε, αλλά δεν είναι η καλύτερη κατάσταση. ”

“ Πρέπει να παλέψουμε. Δεν έχει να κάνει με την πίεση. Απολαμβάνουμε την πορεία μας. Έχουμε 62 πόντους και έχουμε κάνει μόνο μια ήττα. Όλα είναι καλά. ”

“ Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν σου τύχει ένα παιχνίδι με τόσα προβλήματα και πάρεις ένα βαθμό, τότε όλα είναι καλά κατά τη γνώμη μου. Αν θέλεις να φτάσεις μέχρι το τέλος και να κατακτήσεις το πρωτάθλημα πρέπει να είσαι έτοιμος για τέτοιες βραδιές. ”

Ο Klopp κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com