Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pellegrini: “ Να νικήσουμε τη Liverpool, για να βοηθήσουμε τη City ”

Pellegrini: “ Να νικήσουμε τη Liverpool, για να βοηθήσουμε τη City ”

Εκτός από τον Jürgen Klopp, δηλώσεις για το αποψινοβραδινό παιχνίδι έκανε και ο προπονητής της West Ham, Manuel Pellegrini.

Ο Χιλιανός πρώην τεχνικός της Manchester City ανέφερε πως η ομάδα του θα ψάξει αντίδραση μετά τις συνεχόμενες ήττες και τόνισε, πως θα προσπαθήσει να ωθήσει τους παίκτες του στη νίκη, ώστε να βοηθήσει τους δεύτερους Cityzens.

Για τους λόγους που θέλει την νίκη σήμερα ο Pellegrini είπε: 

“ Αν κερδίσουμε θα είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μας, διότι θα έχουμε πετύχει μια νίκη κόντρα πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Θα είναι τεράστιο για την ομάδα μας. ”

“ Και φυσικά θα βοηθήσουμε και την Manchester City. Δεν είναι δικιά μας δουλειά να την βοηθάμε, αλλά είμαι ακόμα οπαδός της. ”

Ο προπονητής των Hammers τόνισε επίσης ότι η Liverpool έχει πιο εύκολο έργο για την κατάκτηση του τίτλου, επειδή αποκλείστηκε από τα δύο κύπελλα: 

“ Είναι πιο εύκολο για αυτούς γιατί συμμετέχουν μόνο σε 2 διοργανώσεις. Άλλες ομάδες συνεχίζουν και σε τέσσερις, όπως η Manchester City. ”

“ Η City έχει να παίξει τον τελικό του League Cup και αυτό σημαίνει, ότι θα παίξει μεσοβδόμαδα ένα ματς πρωταθλήματος. Επίσης βρίσκονται και στον γύρο των 16 στο FA Cup και αν περάσουν θα φτάσουν στα προημιτελικά, οπότε ένας ακόμη αγώνας. ”

Νίκη για πολλούς λόγους θέλει απόψε ο Pellegrini.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com