Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ο Chamberlain πλησιάζει ”

Klopp: “ Ο Chamberlain πλησιάζει ”

Έχει ανέβει αγωνιστικά ο Chamberlain αλλά περιμένει και άλλα από εκείνον

Ο Jürgen Klopp χθες παρείχε μέσω δηλώσεων του στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Joe Gomez, Alexander-Arnold και Gini Wijnaldum και σήμερα έκανε το ίδιο και με τον Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο Chambo βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γερμανός τεχνικός, αλλά τόνισε πως η ομάδα δεν ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει πριν να είναι απόλυτα έτοιμος.

“ Πραγματικά το λάτρεψα, όταν ξεκίνησε να κάνει ασκήσεις με την μπάλα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πω ψέματα. Ήταν απίστευτο να τον βλέπεις να κινείται με την μπάλα στα πόδια του. Δείχνει να είναι καλά και είναι καλά. Τώρα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Έχουμε κάνει όλα τα απαραίτητα για γόνατό του. Τα έχουμε κάνει όλα στην ώρα τους. Τώρα απλά χρειάζεται λίγο χρόνο, για να μπορέσει να συνηθίσει ξανά την ένταση ενός αγώνα, αλλά είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Δεν μπορώ να περιμένω για την στιγμή που θα αγωνιστεί ξανά σε παιχνίδι. Έστω για λίγα λεπτά. ”

“ Έχει περάσει πολύ δύσκολα τον τελευταίο χρόνο, αλλά πλέον βλέπει το τέλος της περιπέτειάς του. Η επιστροφή του θα μας δώσει πολύ μεγάλη ώθηση. ”

“ Τώρα απλά χρειάζεται να βρεθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να είναι ικανός να αγωνιστεί σε παιχνίδι. Δεν είναι πλέον τραυματίας, αλλά δεν είναι έτοιμος να παίξει ακόμα. ”

“ Δεν θα ρισκάρουμε τον Ox και δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Θα τον χρησιμοποιήσουμε μόνο, όταν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί. ”

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com