Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Woodburn ”

Klopp: “ Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Woodburn ”

Παίρνει το χρόνο συμμετοχής που ζητούσε ο Woodburn, στη Sheffield United.

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που διακόπηκε ο δανεισμός του Ben Woodburn στη Sheffield United και από τότε ο εξτρέμ παραμένει στο Melwood και κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα των Reds, ωστόσο όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp θεωρείται δύσκολο να παραμείνει στο Anfield μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αρκετές ομάδες έχουν τον Ουαλό στη λίστα τους και είναι διατεθειμένες να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Liverpool για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

“ Θα πρέπει να περιμένουμε. Υπάρχουν μερικές ομάδες, που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του και θέλουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό, αλλά καμία δεν μου δίνει εγγυήσεις ότι θα παίξει. Αν δεν πρόκειται να αγωνίζεται, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τον δώσουμε δανεικό σε κάποια ομάδα. ”

“ Όταν παραχωρούμε έναν παίκτη δανεικό, θέλουμε να του δώσουμε την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Ο Ben είναι ένα παιδί με απίστευτο ταλέντο και χαίρομαι που τον έχουμε ακόμα στην ομάδα μας. Χαίρομαι που είναι καλά και προπονείται ξανά μαζί μας. ”

“ Το καλοκαίρι πιστεύω πως έχασε λίγο την υπομονή του, γιατί δεν είχε πάρει ευκαιρίες με εμάς και αποφάσισε να πάει δανεικός. Αυτό δεν του βγήκε και γύρισε πίσω. Όλα είναι όπως πριν όμως. ”

Υπάρχει ξανά ενδιαφέρον για τον Woodburn.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com