Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Οι παίκτες μου είναι μαχητές ”

Klopp: “ Οι παίκτες μου είναι μαχητές ”

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έκανε ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp και είχε να πει μόνο τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, τους οποίους χαρακτήρισε ως μαχητές.

“ Μετά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Σαββάτου έπρεπε να αντιδράσουμε, διότι δεν κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. ”

“ Οι παίκτες όμως ήταν έτοιμοι να αντιδράσουν. Είναι πραγματικοί μαχητές. Όλοι τους είναι έτοιμοι να πολεμήσουν. Το λατρεύω αυτό. Όλοι είναι έτοιμοι να βάλουν τα πόδια τους. ” Ανέφερε ο Γερμανός.

“ Αν βλέπετε πως ήταν ο Milner στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα θα το καταλαβαίνατε. Ήταν βέβαια νευριασμένος, λόγω της κόκκινης κάρτας, αλλά δεν εννοώ αυτό. Και τα δύο του γόνατα ήταν γεμάτα αίματα. Αυτό δείχνει την προσπάθεια του στο παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς. ”

“ Έπρεπε να παλέψουμε σκληρά για τους 3 βαθμούς. Είναι πολύ θετικό που πολεμήσαμε και πήραμε τη νίκη. Είναι επίσης υπέροχο να βλέπεις τα χαρούμενα πρόσωπα των οπαδών στην εξέδρα μετά το σφύριγμα της λήξης. ”

Ο Klopp μίλησε και για την συνέχεια: 

“ Τώρα χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, για να αναρρώσουμε. Είχαμε και αρκετούς τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό. ”

“ Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες διαθέσιμους στον επόμενο αγώνα. Ο Millie θα είναι σίγουρα εκτός. Θα δούμε για τους υπόλοιπους. ”

Ο Klopp πανηγυρίζει την Σαββατιάτικη νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com