Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Όταν χάνεις, πρέπει να δείχνεις πνευματική δύναμη»

Salah: «Όταν χάνεις, πρέπει να δείχνεις πνευματική δύναμη»

Μέρος των συζητήσεων ανάμεσα στους παίκτες, καθώς και των οδηγιών του Klopp στο ημίχρονο του αγώνα με την Palace δημοσιοποίησε ο Mo Salah.

Ο Αιγύπτιος τόνισε την πνευματική πού έδειξε και γενικά οφείλει να δείχνει η ομάδα κάθε φορά πού βρίσκεται αντιμέτωπη με καταστάσεις όπως αυτή μετά τη λήξη του χθεσινού πρώτου ημιχρόνου.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο Mo στη μικτή ζώνη του Anfield:

«Περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο.»

«Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος έπαιξε καλά, όπως και στο δεύτερο, όμως έμεναν κοντά στην περιοχή τους και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως στο τέλος το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι το αποτέλεσμα, το οποίο είναι καλό.»

«Δεχτήκαμε τρία γκολ, το οποίο είναι λίγο σκληρό, όμως οφείλουμε να το αποδεχτούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να ζήσουμε με αυτό.»

«Μιλήσαμε μεταξύ μας (στο ημίχρονο), και τονίσαμε ότι πρέπει να φανούμε δυνατοί πνευματικά διότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι.»

«Αυτή είναι η σημαντικότερη ώρα για εμάς, όταν δυσκολεύεσαι πρέπει να δείχνεις δυνατός πνευματικά (mentally), οπότε μιλήσαμε όλοι μαζί, ενώ και ο προπονητής μας έδωσε πληροφορίες. Τελικά, παίξαμε καλά και αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.»

O Salah κάνει το 3-2 εναντίον της Crystal Palace.
O Salah κάνει το 3-2 εναντίον της Crystal Palace.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com