Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με τραυματισμούς και Speroni βασικό έρχεται στο Anfield η Palace!

Με τραυματισμούς και Speroni βασικό έρχεται στο Anfield η Palace!

Μπορεί η Liverpool να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν είναι η μόνη. Η αντίπαλος της στον αγώνα του Σαββάτου, Crystal Palace είδε δύο παίκτες της να τραυματίζονται στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Watford.

Και οι δύο ήταν τερματοφύλακες. Πρώτα ο Ισπανός, Vicente Guaita, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι τραυματίστηκε στον αστράγαλο και έπειτα ο Ουαλός, Wayne Hennessey, που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Guaita στο 45ο λεπτό του αγώνα. Ο χρόνος απουσίας τους υπολογίζεται περίπου στον ένα μήνα.

Οι Eagles είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο Lucas Perri από την Sao Paolo με τη μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν, όμως δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στον αγώνα του Anfield, με αποτέλεσμα να καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο 39χρονος Speroni.

Ο Speroni δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα της Crystal Palace για περισσότερο από έναν χρόνο και η ομάδα του Roy Hodgson θα δώσει την Τετάρτη (16/1) ένα κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με την QPR, προκειμένου να δώσει αγωνιστικό ρυθμό στον έμπειρο τερματοφύλακα.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στις 20 Αυγούστου κάτω από τα δοκάρια της Palace είχε αγωνιστεί ο Wayne Hennessey και οι Reds είχαν φύγει από το Selhust Park με το διπλό με σκορ 0-2.

Έξω ο Guaita και βασικός ο Speroni.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com