Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: “ Νιώθω ευλογημένος, ευχαριστώ τον Klopp ”

Jones: “ Νιώθω ευλογημένος, ευχαριστώ τον Klopp ”

Το επίσημο ντεμπούτο του έκανε στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου ο 17χρονος Curtis Jones και αγωνίστηκε για 70 λεπτά μέχρι να πάρει τη θέση του ο Bobby Firmino.

Ο Jones κατάγεται από το Liverpool, είναι Scouser και όπως καταλαβαίνει εύκολα κάποιος, η χθεσινή εμφάνιση σήμαινε πάρα πολλά για εκείνον, παρά την ήττα της ομάδας.

“ Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν τιμή μου. Νιώθω ευλογημένος. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχαρίστησω τον προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε. ”

“ Ήταν το όνειρό μου, καθώς είμαι ένα 17χρονο αγόρι, το οποίο κατάγεται από το Liverpool. Είναι το όνειρο για κάθε παιδί από το Liverpool. ”

“ Οπότε το να πραγματοποιώ το ντεμπούτο μου σε ηλικία 17 ετών είναι ένα τεράστιο επίτευγμα για εμένα και είμαι πολύ χαρούμενος. ” Πρόσθεσε ο Άγγλος.

Στη συνέχεια ο Curtis αναφέρθηκε στη χθεσινή μέρα :

“ Βασικά το έμαθα χθες! Ήταν προγραμματισμένο να ακολουθήσω απλά την αποστολή, όμως ο Lallana τραυματίστηκε και εγώ πήρα τη θέση του στην ενδεκάδα. Χάρηκα πολύ μόλις το έμαθα. ”

“ Δεν μπορώ να πω πως είχα άγχος, ήμουν αρκετά ενθουσιαμένος όμως. Προσπάθησα να δείξω στον προπονητή γιατί με έβαλε να παίξω. ”

“ Είχαμε έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τι θα κάνει με τη μπάλα, όταν την έχει στα πόδια. ”

“ Εγώ προσπάθησα να δείξω τι ξέρω να κάνω και όπως ξαναείπα χάρηκα πολύ που πραγματοποίησα το ντεμπούτο μου χθες! ”

Ο Jones προστατεύει την μπάλα στον χθεσινό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com