Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Έχουμε την ποιότητα να επιστρέψουμε στις νίκες»

Shaqiri: «Έχουμε την ποιότητα να επιστρέψουμε στις νίκες»

Όπως και ο van Dijk μετά το παιχνίδι με τη City, έτσι και ο Xherdan Shaqiri μετά τη χθεσινή ήττα έστειλε μήνυμα ανασύνταξης στους συμπαίκτες του.

Ο Ελβετός τόνισε ότι η αγωνιστική ποιότητα της Liverpool θα την επαναφέρει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων.

«Φυσικά, είμαστε απογοητευμένοι μετά από αυτό το παιχνίδι, όμως δε νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε, διότι προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα», δηλώνει αρχικά στο site της ομάδας ο Shaq, για να συνεχίσει ως ακολούθως:

«Προσπαθήσουμε να επανέλθουμε (όταν βρεθήκαμε πίσω στο score). Κάναμε ο,τι μπορούσαμε μέχρι το τέλος και δε μπορείς να πεις ότι δεν είχαμε σωστή αντιμετώπιση στο παιχνίδι.»

«Μερικές φορές χρειάζεσαι και τύχη, και στο φάουλ (στην εκτέλεση του Shaqiri πού η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι) ήμασταν πολύ άτυχοι.»

«Σίγουρα έπαιξαν πολλοί νέοι παίκτες, καθώς και μερικοί πού είχαν καιρό να αγωνιστούν. Θέλαμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, όμως έτσι είναι το FA Cup. Ένα παιχνίδι να χάσεις, μένεις εκτός.»

«Οπότε, κλείνουμε τους λογαριασμούς μας με αυτό το παιχνίδι και ανυπομονούμε για το σαββατοκύριακο και την Premier League.»

Ερωτηθείς στη συνέχεια αν η Liverpool θα χρειαστεί να κάνει πολλές αλλαγές προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Brighton, ο Shaq απάντησε:

«Νομίζω ότι έχουμε αρκετούς παίκτες πού μπορούν να παίξουν.»

«Φέτος έχουμε βάθος. Υπάρχουν πολλοί παίκτες πού μπορούν να επιστρατευτούν και να δώσουν τα πάντα, και η ποιότητα είναι ακόμα εδώ.»

Ο Shaqiri με τον Klopp μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα.
Ο Shaqiri με τον Klopp μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com