Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ο Keita προσαρμόζεται ακόμα ”

Klopp: “ Ο Keita προσαρμόζεται ακόμα ”

Ο Naby Keita δεν έχει βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες εβδομάδες, όμως σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση του Molineux απέναντι στη Wolves για τον τρίτο γύρο του FA Cup.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για την περίπτωση του μέσου από τη Γουινέα και εξήγησε πως έχουν τα πράγματα και γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε στους τελευταίους αγώνες.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει λόγος που δεν έπαιξε ο Keita στα τελευταία παιχνίδια ο Klopp ανέφερε : 

“ Όχι, αυτά συμβαίνουν μερικές φορές. Μίλησα μαζί του και όλα είναι καλά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και είμαι χαρούμενος από εκείνον. ”

“ Όσο για το αν θα μπορούσε να παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση; Η απάντηση είναι ναι. Δεν είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν και στην Leipzig και υπάρχει λόγος. Ακόμα προσαρμόζεται. Αυτό είναι όλο. ”

Για τον Keita ως παίκτη : 

“ Μπορούμε να το διακρίνουμε καθημερινά, έχει πάρα πολλά να δώσει. Μπορεί να ασκήσει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι μας. ”

“ Στο αρχικό μέρος της σεζόν όλοι είδαν πόσο υπέροχα αγωνιζόταν. Ένα παράδειγμα είναι το παιχνίδι με την Tottenham εκτός έδρας, στο οποίο ήταν φανταστικός. ”

“ Μετά κάναμε κάποιες αλλαγές και έπειτα ήρθε το παιχνίδι με τη City και έπειτα ορισμένοι μικροτραυματισμοί. ”

“ Αυτό ήταν ένα μικρό πισωγύρισμα για εκείνον, όμως και πάλι είναι φανταστικός παίκτης και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ μαζί μας. ”

“ Δεν υπήρχε λόγος που δεν αγωνίστηκε στους τελευταίους αγώνες, απλά και τα άλλα παιδιά βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Είχε σχέση με το σύστημα, το οποίο παίξαμε. Είναι τρομερός παίκτης και δεν έχουμε καμία αμφιβολία για εκείνον. ”

Ξανά κόντρα στη Wolves σήμερα ο Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com