Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο λόγος για την έξοδο του Clyne προκαλεί ελπίδες!

Ο λόγος για την έξοδο του Clyne προκαλεί ελπίδες!

Δεν οφείλεται φυσικά στην απόδοση του παίκτη, που προσπάθησε να επανέλθει στην ομάδα, διεκδικώντας τη θέση του από τον Trent Alexander- Arnold!
Σύμφωνα με τον David Maddock της Mirror, ο λόγος είναι ο 16χρονος Ki-Jana Hoever, για τον οποίο η εκτίμηση της τεχνικής ηγεσίας προς το πρόσωπο του, στο Anfield, είναι τόσο μεγάλη,που τελικά είπε το ΟΚ για τον δανεισμό του Nathaniel Clyne στη Bournemouth.
Στο λογαριασμό του στο twitter, o Maddock έγραψε:
«Ο Klopp πείστηκε να δώσει ως δανεικό τον Clyne για το υπόλοιπο της σαιζόν, στη Bournemouth ,γιατί περιμένει τον Joe Gomez να γυρίσει, καθώς επίσης και τους Fabinho, Milner και όσο απίστευτο κι αν φαίνεται τον Ki-Jana Hoever ως κάλυψη.
Ο Ki-Jana Hoever ήρθε τον Σεπτέμβριο στο Anfield από τον Ajax αλλά η πρόοδος του ήταν τόσο αλματώδης που προήχθη ήδη στην Under 23 από την Under 18.
Ως αποτέλεσμα της πορείας του αυτής, προπονείται πλέον κανονικά με την πρώτη ομάδα και έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τον Jurgen Klopp σε μεγάλο βαθμό.
Με τον Clyne μάλιστα να αποχωρεί, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να τον δούμε- έστω και στον πάγκο, τη Δευτέρα το βράδυ, στον αγώνα του FA Cup στο Molineux με αντίπαλο τη Wolves.

Ο Ki-Jana Hoever είναι ο λόγος της αποχώρησης του Clyne.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com