Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mark Clattenburg: “ Τυχερός που δεν αποβλήθηκε ο Kompany ”

Mark Clattenburg: “ Τυχερός που δεν αποβλήθηκε ο Kompany ”

Δεν υπάρχουν πολλά παράπονα από την χθεσινή διαιτησία του Anthony Taylor στον χθεσινό αγώνα της Liverpool με την Manchester City, αλλά αν έχουμε αμφιβολίες για κάποια του απόφαση αυτή είναι σίγουρα η μη αποβολή του αρχηγού της City, Vincent Kompany για ένα τάκλιν στον Salah στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Βέλγος διεθνής έκανε ένα δολοφονικό τάκλιν στα πόδια του Αιγύπτιου και μπορεί να βρήκε μπάλα, αλλά μετά βρή και τα πόδια του Mo. Ο έμπειρος πρώην διαιτητής της Premier League, Mark Clattenburg εξήγησε τι θα έπρεπε να είχε υποδείξει ο Taylor στην συγκεκριμένη φάση μέσω της Daily Mail :

“ Ο Kompany ήταν τυχερός που δεν αποβλήθηκε για το τάκλιν στον Mohamed Salah της Liverpool. ”

“ Όμως για να πω και το δίκαιο για τον Taylor τον διαιτητή, εκείνος δεν μπορεί να παγώσει την φάση και να την δει ξανά και σε αργή κίνηση. Σε κάποιες αποφάσεις, όπως αυτή για παράδειγμα πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος. Όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα. ”

“ Αν δεις το replay είναι πολύ εύκολο να καταλαβείς, ότι πρόκειται για κόκκινη κάρτα, διότι ο Kompany κάνει τα τάκλιν με απλωμένα τα πόδια. ”

“ Ο Βέλγος ήξερε ότι αν δεν έκανε αυτό το τάκλον, ο Salah θα έβγαινε ένας με έναν με τον τερματοφύλακα. Ο διαιτητής πρέπει να τα σκέφτεται όλα αυτά. ” Πρόσθεσε ο Clattenburg.

“ Ο Salah από την άλλη είναι πολύ τυχερός που δεν βρήκε τα πόδια του κολλημένα στο χορτάρι και δεν τραυματίστηκε σοβαρά μετά από αυτό το τάκλιν. ” Είπε στο τέλος ο έμπειρος διαιτητής.

Ξεκάθαρος ο Mark Clattenburg.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com