Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στη City ”

Klopp: “ Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στη City ”

Όλοι στη Liverpool έχουν συγκεντρώσει την προσοχή τους στον επόμενο μεγάλο αγώνα, ο οποίος είναι με αντίπαλο την Manchester City στο Etihad Stadium το βράδυ της Πέμπτης για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds βρίσκονται 7 βαθμούς μπροστά από τους Cityzens και όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp θα κάνουν τα πάντα, για να διατηρήσουν το προβάδισμά τους.

“ Είμαστε διψασμένοι. ” Είπε ο Γερμανός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

“ Δεν σκεφτόμαστε τη διαφορά. Ούτε για να δευτερόλεπτο δεν το έχουμε κάνει. Σκεφτόμαστε μόνο τους δικούς μας βαθμούς, οι οποίοι είναι 54. ”

“ Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε. Να ηρεμήσουμε πρώτα και έπειτα να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. ”

“ Γνωρίζουμε ότι η Manchester City είναι μια φανταστική ομάδα και το παιχνίδι είναι στην έδρα της, οπότε είναι δύσκολο. Καμία ομάδα δεν μπορεί να πει ότι λογικά θα νικήσει στο Etihad. Ούτε εμείς. ”

“ Οπότε εμείς πρέπει να πάμε εκεί και να τα δώσουμε όλα, ώστε να πάρουμε αποτέλεσμα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. ” Ανέφερε στο τέλος ο Klopp.

Στην τελευταία επίσκεψή της στο Etihad η Liverpool είχε κάνει την ανατροπή και είχε φύγει με το πολύτιμο διπλό (1-2) με τα γκολ των Mohamed Salah και Bobby Firmino για τον δεύτερο σκέλος των ημιτελικών του Champions League.

Οι Reds άλωσαν πέρυσι το Etihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com