Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: “ Μόνο οι νίκες με ενδιαφέρουν ”

Van Dijk: “ Μόνο οι νίκες με ενδιαφέρουν ”

Το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα της Premier League με τη φανέλα της Liverpool πέτυχε χθες το βράδυ στο Molineux με αντίπαλο τη Wolves ο Virgil Van Dijk και το δεύτερο συνολικά.

Ο Ολλανδός στόπερ παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στη Liverpool Echo και μίλησε για τον χθεσινό αγώνα, καθώς για τη συνέχεια.

“ Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε σε μια θέση, στην οποία όλοι να βρίσκονται, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να διατηρηθούμε στην κορυφή. ”

“ Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και είναι κόντρα στην Newcastle. Έπειτα θα κοιτάξουμε εκείνο με την Arsenal και μετά το ματς με τη City. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, αλλά ακόμα περισσότερο με το ότι κερδίζουμε και κρατάμε ανέπαφη την εστία μας. ” είπε ο Van Dijk.

“ Φυσικά και είναι θετικό το ότι σκόραρα, αλλά εγώ το βλέπω ως ένα μπόνους. Με ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες και όχι τα γκολ. ”

“ Είναι μια δύσκολη έδρα και αγωνιστήκαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες με αρκετή βροχή. Έχουν αποδείξει πόσο δυνατή ομάδα έχουν μέσα στη σεζόν. ”

“ Εμείς όμως γνωρίζαμε καλά πως θα αγωνιστούμε και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πήραμε το παιχνίδι. ”

Σκόραρε χθες ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com