Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil Van Dijk: “ Δεν υπήρξε κακή πρόθεση στο τάκλιν ”

Virgil Van Dijk: “ Δεν υπήρξε κακή πρόθεση στο τάκλιν ”

Ο κεντρικός αμυντικός της Liverpool, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του με 1-0 επί της Napoli, με το τάκλιν που έκανε στον Mertens, στην αρχή του αγώνα.
Το τάκλιν βέβαια ήταν αποτελεσματικό αν και οι επαναλήψεις της φάσης έδειξαν ότι το πόδι του Van Dijk στη συνέχεια, χτύπησε τον Mertens στον αστράγαλο!
Στον Van Dijk δείχθηκε η κίτρινη κάρτα από τον Damir Skomina, διαιτητή του αγώνα, ενώ ο Ancelotti, δήλωσε ότι στον παίκτη της Liverpool- που χάνει τον επόμενο αγώνα της ομάδας του στο Champions League, έπρεπε να δοθεί η κόκκινη κάρτα.
«Δεν είχα καθόλου κακή πρόθεση.» δήλωσε στο Independent .ie ,ο Ολλανδός αμυντικός.
«Δυστυχώς στο τέλος τον ακούμπησα αν και δεν το ήθελα. Είχα την μπάλα και προφανώς ο υγρός αγωνιστικός χώρος με έκανε να γλιστρήσω. Αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.»
«Δυστυχώς δεν θα παίξω στον επόμενο αγώνα, στη φάση των 16. Το άκουσα στο τέλος του αγώνα και απογοητεύτηκα λίγο, αλλά έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες για να καλύψουν το κενό μου.»
Ο Van Dijk παραδέχθηκε επίσης ότι με τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στη διάρκεια του αγώνα, έκανε δύσκολη τη ζωή της και δεν δίστασε να επαινέσει τον Alisson Becker, για την απόκρουση του στο τέλος του αγώνα, η οποία απέτρεψε την ισοφάριση της Napoli και τον αποκλεισμό της Liverpool, από τη συνέχεια του θεσμού.
«Ο Alisson ήταν εκεί για να κάνει τη δουλειά του. Απίστευτη απόκρουση. Είδατε εξάλλου την αντίδραση μου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στη πλάτη σου.» δήλωσε.
«Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολύ πιο εύκολα τα πράγματα και να σκοράρουμε 2- 3 τέρματα ακόμα, αλλά δεν το κάναμε και στο τέλος, ήταν σημαντικό για μας, να κερδίσουμε τις μονομαχίες μας για να κρατήσουμε το σκορ.»
«Ο Alisson αποτελεί μέλος της άμυνας μας, αλλά νομίζω ότι όλοι οι παίκτες αξίζουμε τους επαίνους που παίρνουμε και από εσάς (τους δημοσιογράφους). Η άμυνα ξεκινά από τους επιθετικούς.»
«Το είδατε και στον αγώνα πόσο δύσκολη τους κάναμε τη ζωή όταν πρεσάραμε. Όταν κατάφερναν να φτάνουν στην περιοχή μας, απλά έπρεπε να είμαστε πανέτοιμοι. Και είμαστε.» ολοκλήρωσε.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com