Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: “ Πανέμορφο γήπεδο το Anfield ”

Ancelotti: “ Πανέμορφο γήπεδο το Anfield ”

O Carlo Ancelotti.

Εκτός από τον προπονητή της Liverpool, Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα ανάμεσα στους Reds και τη Napoli μίλησε και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Carlo Ancelotti.

Ο Ιταλός ξεκίνησε τις δικές του δηλώσεις από το Anfield και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ομάδα του, η οποία έρχεται με ψυχολογία, όπως τόνισε ο ίδιος.

“ Το Anfield είναι ένα πανέμορφο γήπεδο. Το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο από άποψη ατμόσφαιρας. Για κάθε παίκτη είναι όμορφο να παίζει σε αυτό το γήπεδο. Είναι πραγματικά συναρπαστικό. ”

“ Δεν ξέρω τι θα συμβεί στον αγώνα, αλλά ελπίζω να μην επηρεαστούν οι παίκτες μου. Είμαι αισιόδοξος. ”

“ Σίγουρα θα υπάρξει σπουδαία ατμόσφαιρα. Θα έχει πολλούς οπαδούς της Liverpool, όμως και εμείς θα έχουμε περίπου 3.000 οπαδούς στο πλευρό μας και πολλοί ακόμα θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση. ”

Για την ομάδα του ο Ιταλός ανέφερε : 

“ Θα πάρουμε ως παράδειγμα τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα στην Ιταλία, όταν και νικήσαμε τη Liverpool. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και περισσότερη πίστη. Χρειαζόμαστε ξανά μια ανάλογη εμφάνιση. ”

“ Δεν έχουμε έχει εδώ, για να καθήσουμε πίσω και να περιμένουμε τον αντίπαλο. Θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Θέλουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο και σε άμυμα και σε επίθεση. ”

Η Liverpool είχε ηττηθεί με 1-0 στο San Paolo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com