Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πρέπει να κάνουμε μια υπέρβαση ”

Klopp: “ Πρέπει να κάνουμε μια υπέρβαση ”

Για τον σημερινό αγώνα με τη Napoli μίλησε ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp και στάθηκε στο γεγονός ότι η Liverpool πρέπει να κάνει μια υπέρβαση, ώστε να κερδίσει τη Napoli και να περάσει στη φάση των 16.

Ο Γερμανός επίσης μίλησε και για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Paris Saint-Germain.

“ Στο πρώτο παιχνίδι με τη Napoli δεν ήμασταν καλοί και δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι. Στο Βελιγράδι δεν ήμασταν καλύτεροι. ”

“ Το ματς του Παρισιού ήταν ένα okay παιχνίδι. Επιτρέπεται να χάσεις από την PSG στο γήπεδό της. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά τελικά χάσαμε. ”

“ Προς το παρόν είμαστε καλοί στα εντός έδρας μας. Πρέπει όμως να είμαστε ακόμη καλύτεροι αύριο και να κάνουμε μια υπέρβαση. ”

“ Είπα στους παίκτες, ότι αν κάνουμε το παιχνίδι μας και παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε θα πάρουμε στο τέλος αυτό που αξίζουμε. Αν δεν συμβεί τίποτα περίεργο, όπως μια διαιτητική απόφαση πάντα. ”

“ Μόνοι μας ήρθαμε σε αυτή την κατάσταση. Ο όμιλος ήταν δύσκολος και το γνωρίζαμε από την αρχή αυτό. Ακόμα πάντως μπορούμε να περάσουμε και κρατάμε την τύχη στα δικά μας χέρια. Αυτό είναι σημαντικό μετά αποτελέσματα μας στον όμιλο. ”

“ Θα χρειαστούμε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και ένα τέλειο παιχνίδι. ”

Υπέρβαση για την πρόκριση ζήτησε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com