Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν αξίζει να ασχολείσαι με τους ρατσιστές»

Klopp: «Δεν αξίζει να ασχολείσαι με τους ρατσιστές»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνέντευξη τύπου του Jurgen Klopp (από κοινού με τον Virgil van Dijk) για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι με τη Napoli για το Champions League.

Βέβαια, ένα από τα φλέγοντα θέματα των ημερών στο Νησί είναι τα ρατσιστικά σχόλια πού δέχτηκε ο πρώην παίκτης της Liverpool, Raheem Sterling από οπαδούς της Chelsea στο παιχνίδι της Manchester City στο Stamford Bridge.

Ως αποτέλεσμα, ο προπονητής της ομάδας μας ρωτήθηκε για την αντίδρασή του στο άκουσμα αυτής της δυσάρεστης είδησης.

Ας δούμε τι ακριβώς απάντησε:

«Παρακολούθησα το παιχνίδι και είδα εκείνο το σκηνικό, όπου μερικοί από την εξέδρα φώναζαν. Δεν κατάλαβα τι έλεγαν. Σκέφτηκα ότι η αντίδρασή του (Sterling) ήταν φανταστική – αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν να ασχοληθείς μαζί τους, δεν αξίζουν κανένα σεβασμό.»

«Η κίνησή του να μη δείξει καμία αντίδραση ήταν εξαιρετική.»

«Έχουν υπάρξει ξανά τέτοια συμβάντα, όπως για παράδειγμα με τον Boateng στην Ιταλία, ο οποίος σταμάτησε το παιχνίδι λόγω των όσων άκουγε από την κερκίδα. Δεν εκπλήσσομαι πού συμβαίνουν αυτά και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι απλά και μόνο επειδή το συζητάμε, όμως μου αρέσει που τα καταδεικνύουμε και λέμε ότι ‘δε μπορείς να λες ο, τι σου κατέβει.'»

«Χρειάζεται να υπάρχουν τιμωρίες για τέτοια περιστατικά. Τουλάχιστον το 95% των ανθρώπων δεν είναι έτσι. Το καλύτερο είναι να τιμωρηθούν και να μη μιλάμε περισσότερο από όσο χρειάζεται για αυτούς, γιατί δεν το αξίζουν.»

Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Klopp για το περιστατικό με τον Sterling.
Αυτή ήταν η τοποθέτηση του Klopp για το περιστατικό με τον Sterling.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com