Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: “ Πρέπει να ντρέπονται οι παίκτες της PSG ”

Carragher: “ Πρέπει να ντρέπονται οι παίκτες της PSG ”

Για τον προχθεσινό αγώνα και την ήττα της Liverpool από την Paris Saint-Germain μίλησε ο Jamie Carragher και μάλιστα άσκησε σκληρή κριική στους παίκτες της Γαλλικής ομάδας.

Ο πρώην αμυντικός των Reds ανέφερε χαρακτηριστικά, πως ο Neymar και οι υπόλοιποι αστέρες της PSG θα έπρεπε να ντρέπονται για τη συμπεριφορά τους εντός γηπέδου.

“ Ήταν αρκετά εκνευριστικό παιχνίδι. Ο Neymar είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά ήταν απλά ντροπή να τον βλέπεις να αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο. ”

“ Αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο συμπεριφοράς και παιχνιδιού στην υπόλοιπη του καριέρα, τότε ο κόσμος θα τον θυμάται γι’ αυτό και όχι για το τι παίκτης πραγματικά είναι. Σου αφήνει μια πικρή γεύση ο τρόπος του. Δεν έχω καμία συμπάθεια για τους παίκτες της PSG. ”

“ Ακόμα και ο αρχηγός, ο Thiago Silva στο τέλος του παιχνιδιού έπιανε το πρόσωπό του μετά από ένα πλάγιο άουτ. ”

“ Είναι μια καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες, αλλά δεν είναι αναγκή να χρησιμοποιούν αυτές τις τακτικές. Αρκεί να παίζουν το ποδόσφαιρό τους. ”

“ Οι οπαδοί της Liverpool είναι νευριασμένοι και είναι λογικό. Οι παίκτες της PSG, όμως θα έπρεπε να ντρέπονται για όσους ποδοσφαιρόφιλους τους παρακολουθούν από όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω πως βρίσκουν το κουράγιο να μιλήσουν μεταξύ τους ή με τις γυναίκες τους μετά τα παιχνίδια. ”

“ Μόνο παιδιά στον παιδικό σταθμό κυλιόνται για τόση ώρα στο χορτάρι. ”

Με τους παίκτες της PSG τα έβαλε ο Carragher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com