Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arnold: “ Ήθελε να το βαρέσει ο Hendo, αλλά μου το έδωσε ”

Arnold: “ Ήθελε να το βαρέσει ο Hendo, αλλά μου το έδωσε ”

Ο Trent Alexander-Arnold και η μεγάλη αγαθοεργία του!

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο χθες σκόραρε ξανά με τη φανέλα της Liverpool ο δεξιός μπακ, Trent Alexander-Arnold και μάλιστα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όπως δηλαδή είχε βάλει και το πρώτο του γκολ κόντρα στη Hoffenheim στα προκριματικά του περσινού Champions League.

Ο Trent Alexander-Arnold φυσικά ρωτήθηκε για το εξαιρετικό φάουλ, που σημείωσε χθες και εξήγησε ότι ο Klopp είχε πει στους παίκτες πριν το παιχνίδι ότι τις στημένες φάσεις θα τις αναλάβει ο εκείνος και ο Xherdan Shaqiri.

“ Πριν το παιχνίδι συζητάγαμε με τον Hendo και τον Millie για το ποιος θα βαρέσει τα φάουλ. ”

“ Νομίζω πως ήθελε και ο Hendo να το βαρέσει, διότι πήρε τη μπάλα στα χέρια του και την έστησε, αλλά τελικά άφησε εμένα να το εκτελέσω. Ο προπονητής πριν το παιχνίδι είχε αναθέσει σε εμένα και στον Shaqiri τις στημένες φάσεις. ”

“ Οπότε γι’ αυτό όπως μπορείτε να δείτε και από τους πανηγυρισμούς πρώτα κοιταχτήκαμε με τον Henderson και έπειτα πανηγυρίσαμε το γκολ μαζί. Το απολαύσαμε. ”

“ Πάντα είναι όμορφο όταν μπορείς να σκοράρεις και να βοηθήσεις την ομάδα να πάρει τη νίκη, που είναι βέβαια και το πιο σημαντικό από όλα. ”

Το Golden Boy Award πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Trent Alexander-Arnold.

Με εκπληκτικό φάουλ σκόραρε ο Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com