Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πλέον οι παίκτες δεσμεύουν το μέλλον τους στη Liverpool!»

Klopp: «Πλέον οι παίκτες δεσμεύουν το μέλλον τους στη Liverpool!»

Ένα φρέσκο και πολύ ευχάριστο για τους οπαδούς της Liverpool νέο, είναι φυσικά το νέο συμβόλαιο πού υπέγραψε χθες ο Sadio Mane.

Ως εκ τούτου, ο Jurgen Klopp δε μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα συναισθήματά του στο άκουσμα της είδησης, με το θέμα αυτό να είναι το πρώτο πού του τέθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου του.

Ας δούμε τι απάντησε ο προπονητής της ομάδας μας:

«Μερικές φορές δε συνειδητοποιεί πόσο καλός είναι.»

«Βρίσκεται στα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. Όλα έχουν πάει καλά μέχρι τώρα.»

«Είμαι πολύ χαρούμενος πού υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Αν μία ομάδα μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιο ενός παίκτη εν μέσω μίας περιόδου κατά την οποία αυτός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι μία δήλωση (statement) εκ μέρους της.»

«Είμαι χαρούμενος για αυτό το γεγονός. Δείχνει την αλλαγή πού έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια.»

«Λίγα χρόνια πριν, παίκτες πού βρίσκονταν σε μία πολύ καλή φάση της καριέρας τους σκεφτόντουσαν ότι πρέπει να εγκαταλείψουν την ομάδα ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα, όμως τώρα τα παιδιά σκέφτονται ότι μπορούν να κάνουν εδώ το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.»

Σε δευτερεύουσα ερώτηση για τον Mane, ο Jurgen Klopp απάντησε ως εξής:

«Όταν ένας παίκτης υπογράφει με την ομάδα, ελπίζεις αυτή η κίνηση να λειτουργήσει. Αυτό το club πάντα δείχνει ότι αντιλαμβανόμαστε την αξία ενός παίκτη.»

«Έχουμε την αυτοπεποίθηση ότι σε αυτή η ομάδα παικτών δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο κοντινό μέλλον, δε νομίζω ότι θα συμβεί αυτό.»

«Οφείλουμε να συνεχίσουμε και να αξιοποιήσουμε την ποιότητα πού έχουμε. Είναι καλό πού το θέμα αυτό έχει λυθεί και τώρα κανένας δεν είναι ανάγκη να έρθει και να ζητήσει αυτούς τους παίκτες», είπε κλείνοντας ο coach της Liverpool, για τον οποίο υποθέτουμε ότι αναφέρθηκε εμμέσως στις ανανεώσεις συμβολαίων των Salah, Firmino και Mane.

Χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του Sadio με τη Liverpool o Klopp.
Χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του Sadio με τη Liverpool o Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com