Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: “ Κάποιοι έκαναν σαν να χάσαμε το πρωτάθλημα ”

Carragher: “ Κάποιοι έκαναν σαν να χάσαμε το πρωτάθλημα ”

Δριμεία κριτική στον Lovren από Carragher και Souness.

Ο πρώην παίκτης των Κόκκινων πιστεύει ότι οι οπαδοί της ομάδας θα πρέπει να είναι υπομονετικοί στη μάχη του τίτλου,απέναντι στη Manchester City.
Επαίνεσε την εκπληκτική αρχή στη σαιζόν της ομάδας και εξήγησε ότι η καλύτερη ευκαιρία της Liverpool για να κερδίσει το στέμμα της Premier League, θα έρθει αργότερα μέσα στη σαιζόν.
Μιλώντας στο MNF,εξήγησε πως αν και η Manchester City, έχει καλύτερη ομάδα από την Liverpool, οι οπαδοί θα πρέπει να ‘χαλαρώσουν’ γιατί η ομάδα θα έχει κατά τη διάρκεια της σαιζόν την ευκαιρία της να ξεπεράσει την ομάδα του Pep Guardiola.
«Ήταν μεγάλη ατυχία για τη Liverpool να δεχθεί αυτό το γκολ(στον αγώνα με την Arsenal), αλλά οι οπαδοί θα πρέπει να ηρεμήσουν λίγο.»
«Από τις αντιδράσεις στο τέλος του αγώνα, νόμιζες ότι η Liverpool, μόλις έχασε το πρωτάθλημα, ενώ ήταν απλώς δύο χαμένοι βαθμοί, με τη City, να προηγείται με δύο βαθμούς διαφορά και ενώ έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.»
«Η Man City είναι καλύτερη ομάδα από τη Liverpool, όλοι το ξέρουν αυτό και δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η Liverpool αποκλείεται να κερδίσει το πρωτάθλημα.»
«Το γεγονός ότι στην Arsenal είναι τόσο ενθουσιασμένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας, δείχνει πόσο μας σέβονται. Ηρεμήστε.»
«Είχαμε μια εκπληκτική αρχή, που όλοι περιμένουν να συνεχιστεί, αν και θα είναι δύσκολα εναντίον της City.»
Ο Carragher πιστεύει ότι όταν στο θεσμό του Champions League, η City προχωρήσει στους επόμενους γύρους, θα ‘πάρει τα μάτια της’ από το πρωτάθλημα- τόσο μεγάλη είναι η επιθυμία τους για επιτυχία στην Ευρώπη.
Και πρόσθεσε:»Νομίζω ότι η καλύτερη ευκαιρία της Liverpool θα έρθει στο δεύτερο μισό της σαιζόν, όταν η προσοχή της City θα είναι περισσότερο εστιασμένη στο Champions League.»
«Αυτή θα είναι και η μόνη ευκαιρία της Liverpool, γιατί η City είναι καλύτερη. Νομίζω επίσης ότι για τους οπαδούς αλλά και για όποιον σχετίζεται με την ομάδα, ο Klopp μιλά πολύ καλά και το ίδιο και οι παίκτες- για την κατάσταση.»
«Η Liverpool έκανε μια φανταστική αρχή στο πρωτάθλημα.» ολοκλήρωσε.

Δεν χάθηκε τίποτα με το Χ στο Emirates, όπως είπε ο Carragher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com