Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αντίδραση του Shaqiri!

Η αντίδραση του Shaqiri!

O Jurgen Klopp, παραδέχθηκε ότι η απόφαση να αφήσει τον παίκτη στο Liverpool, ήταν μία που δεν θα σκεφτόταν ποτέ υπό άλλες συνθήκες να την πάρει.
Ο 27χρονος παίκτης, του οποίου οι γονείς είναι Αλβανοί του Kosovo, γεννήθηκε στην πόλη Gjilan,που αποτελεί πλέον περιοχή του ανεξάρτητου κράτους του Kosovo-από το 2008, ένα κράτος όμως το οποίο η Σερβία δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ.
Ο Shaqiri, ο οποίος είχε εξαγριώσει τους Σέρβους φιλάθλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ,είχε σχηματίσει με τα χέρια του- σε πανηγυρισμούς, τον Αλβανικό αετό, αναμενόταν να αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερα εχθρική διάθεση στο Βελιγράδι.
Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να τον αφήσει στην Αγγλία.
«Πάντα χρειάζεται να παίρνω αποφάσεις για τις οποίες δεν θα σκεφτόμουν ότι θα χρειαζόταν να το κάνω. Αντιμετώπισα λοιπόν την κατάσταση και πήρα αυτήν την απόφαση.» εξήγησε ο Klopp.
«Σε καμία περίπτωση δεν είχα ενημέρωση ότι θα υπήρχε πρόβλημα με τα ζητήματα ασφαλείας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι επικράτησε η απλή λογική.»
«Θέλαμε να έρθουμε εδώ και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αν ερχόταν και έπαιζε, τότε όλες οι ερωτήσεις θα αφορούσαν αυτόν. Δεν υπάρχει καμιά λογική σε αυτό.»
«Θέλουμε να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο και γι αυτό πήρα αυτήν την απόφαση.»
Όταν ο Klopp ρωτήθηκε ποια ήταν η αντίδραση του Shaqiri, απάντησε :»ΟΚ, Boss.»
«Δεν θέλω να σας πω, ‘ο Shaqiri είπε’ ή ‘ο Shaqiri θα ήθελε’ γιατί δεν έχει καμιά σημασία ούτε για σας, ούτε γι αυτόν.»
«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αν θέλετε να γνωρίζετε, γιατί συνήθως δεν σκέφτεσαι τέτοια πράγματα πριν από έναν αγώνα. Την πήραμε πάντως και η συζήτηση τελειώνει εδώ.»
Παραδέχθηκε όμως ότι αν και δεν ήθελε να πυροδοτήσει μια ήδη εκρηκτική ατμόσφαιρα σε ένα γήπεδο, γνωστό ως Marakana,o αποκλεισμός του Shaqiri, μάλλον τροφοδότησε περισσότερο τις συζητήσεις, τουλάχιστον πριν τον αγώνα.
«Ίσως αν έπαιζε ο Shaq το πλήθος να ασχολιόταν μόνο με αυτόν, αν και δεν μπορώ να σκεφτώ τόσο μακριά.»
«Πάντως δεν ήθελα να κάνουμε την κουβέντα, που κάνουμε τώρα πριν τον αγώνα.» ολοκλήρωσε.

Τι είπε ο Shaqiri μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com