Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gomez εξηγεί πως βελτιώθηκε η άμυνα της Liverpool

Ο Gomez εξηγεί πως βελτιώθηκε η άμυνα της Liverpool

Ξανακάλεσε τον Joe Gomez o Southgate!

Η φετινή Liverpool είναι διαφορετική για πολλούς λόγους και ο πρώτος και καλύτερος είναι η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Σε αυτόν τον τομέα έχει συμβάλλει τα μέγιστα ο Joe Gomez και από τη θέση του στόπερ και του δεξιού μπακ.

Ο Άγγλος διεθνής εξήγησε με δηλώσεις του στη Liverpool Echo που οφείλεται η μεγάλη βελτίωση των Reds στην άμυνα.

“ Έχουμε δουλέψει πολύ στην προπόνηση στο πως πρέπει να αμυνόμαστε και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα. ”

“ Αυτό που θέλουμε είναι να κρατάμε ανέπαφη την εστία μας. Στον τρόπο άμυνας έχουμε βελτιωθεί από την περσινή σεζόν. Πλέον έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια μαζί και αυτό είναι σημαντικό. Επίσης, δεν υπήρξε κάποια νέα προσθήκη στην άμυνα. ”

“ Έχει να κάνει με την επικοινωνία που έχουμε όλοι μαζί και τον τρόπο που καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Κάναμε μια καλή αρχή και βάλαμε τις βάσεις για τη συνέχεια. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Έχει βοηθήσει όλη η ομάδα. ”

“ Η βελτιώση δεν οφείλεται μόνο στην τετράδα της άμυνας, αλλά σε ολόκληρη την ομάδα. Θέλουμε πάντα να σταματάταμε τις προσπάθειες του αντιπάλου και να μην τον αφήνουμε να σουτάρει. ”

“ Η προσπάθεια ξεκινάει από την επίθεση. Τα παιδιά έχουν διάθεση να πιέζουν και να κόψουν τις πάσες τις αντίπαλης ομάδας. ”

Έξηγησε τους λόγους της βελτίωσης ο Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com