Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεξί Salah και ακόμη ένα τρίποντο!

Δεξί Salah και ακόμη ένα τρίποντο!

Νίκησε τη Huddersfield με 0-1 με το γκολ του Mohamed Salah και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League μαζί με την Manchester City η Liverpool.

Α’ Ημίχρονο : Με αρκετές εκπλήξεις ξεκίνησε τον αγώνα ο Jürgen Klopp, καθώς φανέλα βασικού πήραν οι Lallana, Lovren και στον πάγκο έμεινε ο Firmino. Οι Reds στα πρώτα 10 λεπτά προσπάθησαν να φτιάξουν το παιχνίδι τους με υπομονή. Πρώτη φάση και γκολ και για τη Liverpool στο 24’! Ο Shaqiri βρήκε εξαιρετικά τον Αιγύπτιο μέσα στην περιοχή και εκείνος με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Huddersfield γράφοντας το 0-1. Τεράστια ευκαιρία βρήκαν οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν στο 30ο λεπτό, καθώς ο Hogg με ένα πολύ δυνατό σουτ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Alisson. Οι Terries προσπάθησαν να σκοράρουν με ένα φάουλ του Billing, το οποίο τελικά έφυγε έξω από την εστία των Reds στο 38’. Η Huddersfield σκοράρει στο 42’ από θέση οφσάιντ και στη συνέχεια η ομάδα του Klopp απείλησε με τον Lallana, ο οποίος δεν βρήκε καλά τη μπάλα μετά από καλή σέντρα του Salah. 0-1 για τη Liverpool μετά τα πρώτα 45 λεπτά.

Β’ Ημίχρονο : 

Με αλλαγή ξεκίνησαν οι Reds το δεύτερο ημίχρονο. Τη θέση του Henderson πήρε ο Wijnaldum. Πλασέ του Sturridge έφυγε ψηλά στο 50’.  Έφτασε ξανά κοντά στο γκολ η Huddersfield με κεφαλιά του Depoitre στο 55’. Ο Alisson κατάφερε να μπλοκάρει. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Liverpool στο 64ο, ο Sturridge βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Salah και ο Φαραώ έκανε το σουτ και έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Lossl. Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Lallana να περνά εκτός και στον αγωνιστικό χώρο να μπαίνει ο Fabinho. Η Liverpool έκλεισε τις αλλαγές της με την είσοδο του Firmino αντί του Milner στο 77’. Ο Βραζιλιάνος δεν αγωνίστηκε ως επιθετικός, αλλά ως μέσος. Αρκετά τυχεροί στάθηκαν οι Reds στο 81ο, όταν και ο Van Dijk και ο Lovren έκαναν λάθος στην προσπάθεια να διώξουν και ο Mounie δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά. Ο Sturridge έδωσε στον Firmino στο 90’ και ο τελευταίος από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. Πρόσπαθησε η Huddersfield να σκοράρει, όμως δεν τα κατάφερε. Η Liverpool φεύγει με το διπλό από το John Smith. 

Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League την Τετάρτη για την ομάδα του Jürgen Klopp.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

Liverpool: Alisson, Gomez, van Dijk, Lovren, Robertson, Henderson (46’ Wijnaldum), Lallana (69’ Fabinho), Milner (77’ Firmino), Shaqiri, Salah, Sturridge.

Huddersfield: Lossl, Hogg, Billing, Mooy, Lowe, Depoitre, Pritchard, Zanka, Schindler, Hadergjonaj, Durm.

Πήρε το διπλό με το γκολ του Salah η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com