Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Παιχνίδι – παγίδα το αυριανό ”

Klopp: “ Παιχνίδι – παγίδα το αυριανό ”

Απόλυτη σοβαρότητα ζήτησε ο Jürgen Klopp από τους παίκτες του μέσω της συνέντευξης τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τη Huddersfield.

Ο Jürgen Klopp χαρακτηρίσε το αυριανό ματς ως παγίδα, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να ευχηθεί στον προπονητή της Huddersfield και φίλο του, David Wagnar για τα γενέθλιά του.

“ Αρκετοί παίκτες μας προπονήθηκαν χθες. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Naby Keita δεν θα είναι διαθέσιμος. ”

Για τον Van Dijk : 

“ Οι παίκτες παίζουν αρκετά συνήθως με πόνο.  Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα πλευρά του πλέον. ”

Για τον David Wagnar : 

“ Χρόνια πολλά Dave! Γίνεται 47 σήμερα! Η αλήθεια είναι πως μοιάζει για λίγο μεγαλύτερος. Από την περσινή σεζόν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις. ”

“ Ο David ανέβηκε με τη Huddersfield στην Premier League. Αυτό είναι θαύμα. Παρέμεινε στην Premier League. Επίσης θαύμα. Αν το κάνει ξανά θα μιλάμε για ένα τριπλό θαύμα. ”

Για το αυριανό παιχνίδι : 

“ Οι αναλυτές μας έχουν πει, πως πρόκειται για μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι – παγίδα. Είχαν περισσότερη κατοχή από την Tottenham. Θα έχει και καλή ατμόσφαιρα το γήπεδο. Θα είναι δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ”

“ Δεν πρόκειται για εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κάνουμε τη Huddersfield να έχει ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Οι παίκτες έρχονται από τις Εθνικές τους ομάδες και δεν πρέπει να το αγνοήσουμε αυτό. Αύριο πρέπει να παίξουν ένα διαφορετικό σύστημα από αυτό που έπαιζαν την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είναι εύκολο. Είμαστε ξανά όλοι μαζί όμως. ”

“ Οι παίκτες είναι έτοιμοι. ”

Παγίδα το αυριανό παιχνίδι για τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com