Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: “ Μαθαίνω από τα λάθη μου ”

Alisson: “ Μαθαίνω από τα λάθη μου ”

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Alisson Becker στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

Η τελευταία καλοκαιρινή μεταγραφή της Liverpool, Alisson Becker και ο δεύτερος πιο ακριβός τερματοφύλακας στην ιστορία μίλησε στην Telegraph για την μέχρι τώρα πορεία του στους Reds, αλλά και για το πως πήρε την απόφαση να έρθει στο Anfield.

“ Το μυστικό ενός έξυπνου άνδρα είναι να μαθαίνει από τα λάθη των άλλων. Στο Leicester δυστυχώς ήταν δικό μου το λάθος. ”

“ Είμαι πιο ώριμος πλέον και αντιμετωπίζω καλύτερα τα λάθη μου. Παλαιότερα κλειδωνόμουν στον εαυτό μου και δεν μίλαγα σε κανέναν. ”

“ Αν όμως κοιτάξεις το ιστορικό μου ως τερματοφύλακας μπορείς να διαπιστώσεις, ότι δεν κάνω συχνά λάθη. Η σταθερότητα είναι χαρακτηριστικό του παιχνιδιού μου. ”

“ Αυτό με έφερε στο Liverpool. Μου αρέσει να κάνω εύκολες αποκρούσεις και δεν τις κάνω για τις κάμερες. Αν η μπάλα είναι μπροστά δεν θα πέσω για να την πιάσω. Αν πάει σε μια γωνία, τότε θα πέσω. Οι αποκρούσεις μου δεν είναι για το Holywood. ” είπε ο Alisson.

“ Παίρνω ρίσκα με την μπάλα στα πόδια, διότι περιμένω να έχω διαθέσιμες περισσοτέρες επιλογές. Περιμένω τα στόπερ να πάρουν τη μπάλα και τα ακραία μπακ να εμφανιστούν. Αυτό συνέβη στο παιχνίδι με τη Leicester. Έπρεπε να είχα διώξει την μπάλα στην κερκίδα. ”

“ Σε εκείνη την περίπτωση η ντρίμπλα ήταν η μόνη μου επιλογή. Επίσης, δέχθηκα ένα σπρώξιμο από πίσω. ”

“ Αυτό ήταν μέσα στο πλαίσιο της προσαρμογής μου στην Premier League. Εδώ οι διαιτητές δεν σφυρίζουν τα φάουλ το ίδιο εύκολα όσο σε άλλα πρωταθλήματα. Σήμερα, όμως και εγώ παίρνω λιγότερα ρίσκα. ”

“ Η θέση του τερματοφύλακα έχει μεγάλη επιρροή στο ποδόσφαιρο και είμαι χαρούμενος που πλέον δέχεται την αναγνώριση που της αξίζει. Είμαι περήφανος που είμαι τερματοφύλακας. ”

Στη συνέχεια ο διεθνής Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στην απόφαση του να έρθει στη Liverpool.

“ Είχα μιλήσει με αρκετά άτομα, τα οποία είχαν ζήσει στο Liverpool. Μίλησα με τον Firmino και τον Coutinho αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, διότι υπήρχε ενδιαφέρον. Όσα μου είπε ο Coutinho σε συνδυασμό με την εμπειρία μου από το Anfield έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου. ”

“ Μιλήσαμε για πολλά πράγματα που αφορούν τον σύλλογο. Μου είπε βέβαια και για τον Klopp και ότι έχει επαφή με όλους παίκτες. Υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα. ”

Λιγότερα ρίσκα πλέον από τον Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com