Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα προσπαθήσει να αγωνιστεί ο Van Dijk “

Klopp: “ Θα προσπαθήσει να αγωνιστεί ο Van Dijk “

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα το απόγευμα για τους Reds, καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Chelsea για την έβδομη αγωνιστική της Premier League. Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας, ο Virgil Van Dijk δεν γνωρίζουμε αν θα αγωνιστεί, λόγω τραυματισμού.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την περίπτωση του Ολλανδού στόπερ και εξήγησε, πως αν καταφέρει να αντέξει τον πόνο θα αγωνιστεί κανονικά.

“ Θα αποφασίσω. Αν ο παίκτης έρθει και μας πει, ότι δεν υπάρχει περίπτωση, τότε δεν μπορώ να πάρω καμί απόφαση. Για όλα τα άλλα ενδεχόμενα, όμως θα πάρω μια απόφαση. ”

“ Ο Virgil θα κάνει τα πάντα, ώστε να είναι έτοιμος. Ξέρω πως ακούγεται, αλλά άμα δεν είσαι σοβαρά τραυματισμένος και δεν έχεις κάποιο σπάσιμο γίνεται. Οι παίκτες αγωνίζονται πολύ συχνά με πόνο. ”

“ Ακόμη και να μην αισθάνεσαι καθόλου πόνο πριν το παιχνίδι θα νιώσεις μετά την πρώτη μονομαχία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. ”

“ Ο τρόπος αντιμετώπισης του πόνου είναι σημαντικός. Όπως και το πόσο μεγάλος είναι ο πόνος. Αν καταφέρει να τον αντιμετωπίσει, τότε θα παίξει κανονικά. ”

Θα προσπαθήσει να αγωνιστεί ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com