Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ήταν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση ”

Klopp: “ Ήταν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση ”

Αυτά είχε να πει ο Klopp για το FFP και για το θέμα πού έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγες μέρες.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι Reds νίκησαν με 3-0 τη Southampton και έκαναν το 7/7 για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Αυτό ήταν και τι πρώτο πράγμα που σχολίασε ο Jürgen Klopp.

“ Μια φορά έχασα 7 παιχνίδια σερί, ήταν κάπως διαφορετικό. Αμέσως μετά κέρδισα το επόμενο παιχνίδι και όλα ήταν καλά! ”

“ Μπορεί να φαίνεται ως έκπληξη, όμως με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας αξίζαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Αντιμετωπίσαμε διαφορετικούς αντιπάλους και διαφορετικές καταστάσεις. Τα παιδιά ήταν πάντα εκεί. ”

“ Όλα καλά ως τώρα. Το επόμενο παιχνίδι έρχεται όμως και είναι την Τετάρτη, μετά το Σάββατο και το δύσκολο πρόγραμμα κλείνει εναντίον της City. Ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά είμαστε αρκετά ώριμοι, ώστε να ανταπεξέλθουμε. ”

Για το σύστημα της ομάδας κόντρα στη Southampton:

“ Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να κάνουμε 6 ή 7 αλλαγές. Δεν ήταν επιλογή αυτό. Έπρεπε να παίξουμε και αυτό το παιχνίδι και για εμένα ήταν το πιο σημαντικό από όλα. Κανείς δεν μίλαγε για το ματς κόντρα στη Southampton. ”

Για την εμφάνιση :

“ Η ομάδα έδειξε πολύ καλά σημάδια. Τα πήγαμε πολύ καλά στην επίθεση και σκοράραμε 3 γκολ. Αμυντικά ήμασταν επίσης καλά. Καλή εμφάνιση και από τα 3 μας στόπερ. Αξίζαμε τους 3 βαθμούς. ”

“ Ήταν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Αρκετά καλή εμφάνιση και ισορροπημένη στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως ακριβώς πρέπει να είναι. ”

“ Η Southampton δεν ήταν κακή σε καμία περίπτωση. Έπαιξε το ποδόσφαιρό και της εμείς έπρεπε να είμαστε καλοί, ώστε να κερδίσουμε. ”

Μια ακόμη νίκη για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com