Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Είμαστε χαρούμενοι, αλλά θα βελτιωθούμε ”

Henderson: “ Είμαστε χαρούμενοι, αλλά θα βελτιωθούμε ”

Βασικός αγωνίστηκε ο Jordan Henderson στους δύο τελευταίους αγώνες των Reds κόντρα σε PSG και Southampton και οι εμφανίσεις του ήταν πολύ καλές.

Ο αρχηγός της ομάδας δήλωσε, πως όλοι στη Liverpool είναι χαρούμενοι με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις, όμως στοχεύουν παράλληλα να βελτιωθούν.

“ Μπορούμε να βελτιωθούμε, αυτό είναι σίγουρο. Είμαστε καλά για την ώρα. Έχουμε καλό ρυθμό, καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα. Φυσικά και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, ειδικά μετά το τελευταίο μας ματς. Συνολικά είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη μας. ”

“ Κάθε παιχνίδι της Premier League είναι δύσκολο. Αν δεν παίξεις καλά εναντίον της Southampton θα σε τιμηρώσει. Αυτό είναι σίγουρο. Εμείς πιάσαμε πολύ καλή και υψηλή απόδοση. Όλα τα παιδιά πήγαν καλά. ”

“ Όλοι μας προπονούμαστε πολύ σκληρά. Ακόμα και όσοι δεν παίζουν τα δίνουν όλα στην προπόνηση. Περιμένουν την ευκαιρία τους και να μπουν στο γήπεδο να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. ”

“ Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Θα το λέω κάθε εβδομάδα αυτό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μεσοβδόμαδα για μια διαφορετική διοργάνωση. Θα συνεχίσουμε τον ίδιο και θα βελτιωνόμαστε. ”

Για τον Mo Salah :

“ Είμαι περήφανος για εκείνον. Θέλει να σκοράρει γκολ και είναι πολύ σημαντικό για αυτόν. Πάντως, το πιο σηκαντικό για εκείνον είναι η νίκη. Και εκείνος το ίδιο θα σας έλεγε. Ήταν καλό για εκείνον. Προχωράμε. ”

Οι Reds πανηγυρίζουν κόντρα στη Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com