Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν παίζουν εναντίον της Liverpool οι Dele, Lloris και Sissoko!

Δεν παίζουν εναντίον της Liverpool οι Dele, Lloris και Sissoko!

Την Tottenham εκτός έδρας αντιμετωπίζει η Liverpool το Σάββατο στις 14:30 ώρα Ελλάδας το Σάββατο και η αντίπαλος των Reds αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες σημαντικών της παικτών.

Συγκεκριμένα, ο Mauricio Pochettino είναι αναγκασμένος να κάνει τα πλάνα για τον συγκεκριμένο αγώνα χωρίς τους Dele Alli, Hugo Lloris και Mousa Sissoko.

Ο Άγγλος διεθνής μέσος, Dele Alli τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ισπανία και ενώ όλα έδειχναν πως θα προλάβει το ντέρμπι, τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατόν και θα παραμείνει εκτός.

Ο Lloris, όπως σας είχαμε μεταφέρει ήλπιζε να καταφέρει να προπονηθεί μέχρι το Σαββάτο, ώστε να επιστρέψει στο παιχνίδι του Wembley, όμως ούτε εκείνος κατάφερε να προλάβει και μάλιστα θα χρειαστεί να παραμείνος εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Ο Mousa Sissoko δεν ακολουθήσε το πρόγραμμα προπόνησης όλη την εβδομάδα και δεν θα είναι στη διάθεση του Pochettino για την πέμπτη αγωνιστική. Ο Γάλλος θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα και υπάρχει αισιοδοξία, ότι θα προλάβει την 6η αγωνιστική.

Βέβαια και ο Klopp αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα, καθώς για μια ακόμη εβδομάδα οι Alex Oxlade-Chamberlain, Dejan Lovren και Rhian Brewster δεν μπορούν να αγωνιστούν και αυτό αναμένεται να κρατήσει αρκετές εβδομάδες ακόμα.

Δεν παίζει με Liverpool ο Sissoko
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com