Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crouch: “ Έπαιξα το καλύτερό μου ποδόσφαιρο στη Liverpool ”

Crouch: “ Έπαιξα το καλύτερό μου ποδόσφαιρο στη Liverpool ”

Σαν σήμερα: 31/3/2007 Το τέλειο χατ-τρικ του Peter Crouch

Ο πρώην επιθετικός των Reds, Peter Crouch και νυν της Stoke City έδωσε συνέντευξη στη Liverpool Echo, στην οποία μίλησε για τη Liverpool και για το βίβλιο του, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρο. Ο πρώην διεθνής επιθετικός εξήγησε γιατί πέρασε τα καλύτερα του χρόνια στο Anfield.

Τι σημαίνει η Liverpool για εκείνον : 

“ Είναι η ομάδα που βρέθηκα στην καλύτερη φάση της καριέρας μουΈπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω παίξει ποτέ. Ήμουν και διεθνής και σκόραρα και με την Εθνική Αγγλίας εκτός από τη Liverpool.

“ Έχω όμορφες αναμνήσεις από τον καιρό μου εκεί. Κάποια πολύ σημαντικά γκολ σε μεγάλα παιχνίδια. Προσωπικά τα είχα πάει πολύ καλά. ”

Για τον Steven Gerrard 

“ Το βιβλίο μου έχει τίτλο How To Be A Footballer. Αν τα παιδιά ενδιαφέρονται να παίξουν ποδόσφαιρο, τότε θα πρέπει να έχουν ένα είδωλο. Το ιδανικό είναι ο Stevie. Όταν υπέγραψα στη Liverpool ήταν μια κλάση πάνω από όλους τους άλλους. Ένιωθες πως θα σε κάνει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό. ”

“ Δίνει έμπνευση στους συμπαίκτες του ακόμα και στην προπόνηση. Στην Εθνική Αγγλίας για εμένα ήταν ο καλύτερος παίκτης. Υπήρχαν παίκτες, όπως ο Beckham, ο Lampard και ο Rooney. ”

“ Όλα σε εκείνον είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι σε έναν ποδοσφαιριστή. Θα μπορούσα να γράψω ένα κεφάλαιο στο βιβλίο μόνο για εκείνον. ”

Για τη φετινή ομάδα της Liverpool 

“ Έχουν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι εναντίον της Tottenham το Σάββατο. Έχω μεγάλο ενδιαφέρον να δω πως θα τα πάνε. Πιστεύω πως μπορεί η Liverpool να κερδίσει την Premier League. Πάει πολύς καιρός. Μπορεί να γίνει φέτος; Πιστεύω πως έχουν όλα τα φόντα, ώστε να το πετύχουν. ”

“ Λατρεύω να τους βλέπω να αγωνίζονται. Είναι φανταστικοί στην επίθεση και πλέον έχουν φτιάξει και την άμυνα. ”

“ Έχουν έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Μου αρέσει και η δουλειά του Joe Gomez. Ο Van Dijk έχει τεράστια κλάση και ακραία μπακ είναι φανταστικά επίσης. Τα έχουν όλα. ”

crouch
Θαυμάζει τον Steven Gerrard ο Peter Crouch.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com