Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλύτερος τερματοφύλακας στις πάσες στην Premier League ο Alisson!

Καλύτερος τερματοφύλακας στις πάσες στην Premier League ο Alisson!

Πρώτος από όλους τους τερματοφύλακες της  Premier League στις εύστοχες πάσες είναι ο Alisson Becker της Liverpool και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος να έκανε το πρώτο του λάθος σε προσπάθεια να ντριμπλάρει στον τελευταίο αγώνα των Reds με τη Leicester, όμως στις πάσες είναι σχεδόν αλάνθαστος στις κοντινές του πάσες και αρκετά καλός τις μακρινές.

Συγκεκριμένα, ο Alisson έχει δώσει συνολικά 118 πάσες και έχει ποσοστό επιτυχίας 97% στις κοντινές και 66% στις μακρινές που έχει επιχειρήσει μέχρι στιγμής. Το 66% είναι σχεδόν το διπλάσιο από τον δεύτερο, καθώς ο δεύτερος Ederson έχει μόλις 38%. Συνολικά ο Becker έχει 88% ποσοστό επιτυχίας και είναι πρώτος στη σχετική λίστα με μεγάλη διαφορά.

Η τελευταία καλοκαιρινή μεταγραφή της Liverpool δείχνει ότι και εμπιστεύεται τα πόδια του, αλλά και ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση με τη μπάλα στα πόδια. Εξάλλου, όπως δήλωσε και ο ίδιος, κατάλαβε το λάθος του και δεν πρόκειται να το κάνει ξανά.

Επίσης, ο βασικός goalkeeper της Selecao έχει κρατήσει 3 φορές ανέπαφη την εστία και μετράει 10 αποκρούσεις στα 4 του παιχνίδια στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Με 90.9% ποσοστό στις αποκρούσεις ο Alisson είναι πρώτος και στα clean sheet στο Αγγλικό Πρωτάθλημα και αποδεικνύει ότι έχει ξεκινήσει με εξαιρετικές εμφανίσεις την καριέρα του στο Anfield, παρά το λάθος του στο King Power Stadium το περασμένο Σάββατο.

Πρώτος στις πάσες και με διαφορά ο Alisson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com