Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander-Arnold: “ Μένω ακόμα με τη μαμά και τον μπαμπά μου ”

Alexander-Arnold: “ Μένω ακόμα με τη μαμά και τον μπαμπά μου ”

Συνέντευξη στη Mirror παραχώρησε ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας της Liverpool, Trent Alexander-Arnold, στην οποία αποκάλυψε πως και μένει ακόμα στο ίδιο σπίτι με τους γονείς του, αλλά και κάνει τις δουλείες του σπιτιού.

“ Μένω ακόμα με τη μαμά και τον μπαμπά μου και κάνω και τις δουλειές του σπιτιού. ” Αποκάλυψε ο 19χρονος και συνέχισε :

“ Δεν είμαι πολύ καλός στο πλύσιμο των πιάτων, αλλά προσπαθώ να βοηθώ στα υπόλοιπα. Βέβαια, δεν είμαι ο καλύτερος στις δουλείες, όμως πάντα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Οι γονείς μου πάντα μου εξηγούσαν πόσο σημαντικό είναι να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό είτε είναι το ποδόσφαιρο είτε το σχολείο. ”

“ Ο μπαμπάς και η μητέρα μου πάντα ήξεραν, πως το όνειρό μου ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής, αλλά με είχαν προειδοποιήσει πως μόνο το 1 ή το 2% είναι τυχερό, ώστε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Πάντα ήθελαν και ένα εναλλακτικό πλάνο. Πέρασα όλα μου τα GSCEs και κάτα πάσα πιθανότητα θα είχα μπει σε ένα πανεπιστήμιο, αν δεν είχα υπογράψει στη Liverpool. ”

“ Νιώθω πως είμαι πολύ τυχερός και ελπίζω να μπορώ να παίξω και εγώ το ρόλο μου για τα μικρότερα παιδία που έρχονται από την ακαδημία, ώστε να δουλέψουν σκληρά. Για εμένα πάντα τα παραδείγματα του Gerrard και του Carragher ήταν εκεί. Με έκαναν να προσπαθώ και να θέλω να δουλέψω πιο σκληρά. ”

“ Θυμάμαι όταν ήμουν στο Anfield με την ομάδα κάτω των 9 και έβγαλα μια φωτογραφία με τον Carragher. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. ” είπε ο Anrold.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Sergio Ramos.

“ Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κερδίζει και ο Ramos έχει αποδείξει τα τελευταία 10 χρόνια, πως είναι νικητής. ”

“ Για να κερδίσεις το Champions League 3 φορές σερί πρέπει να κάνεις κάτι σωστό. Δεν το κάνεις αν είσαι ένας μέτριος παίκτης. ”

“ Πρέπει να τον σέβεσαι σαν παίκτη, ακόμη και αν ήταν εχθρός μας στον τελικό. ”

Μίλησε για όλα ο Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com