Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με τον Klopp»

Shaqiri: «Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με τον Klopp»

Τα χαρακτηριστικά του Jurgen Klopp που τον καθιστούν χαρούμενο που δουλεύει μαζί του περιέγραψε ο Xherdan Shaqiri.

O νέος παίκτης της ομάδας μας αναφέρθηκε στο ποιον του Γερμανού, καθώς και στο κατά πόσο ο ίδιος έχει μπει στο κλίμα στη νέα του ομάδα:

«Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά για μένα είναι σημαντικός και ο χαρακτήρας του. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα, μπορείς να γελάσεις μαζί του, όμως φυσικά οφείλεις ταυτόχρονα να είσαι συγκεντρωμένος και να δίνεις τα πάντα στο γήπεδο», δηλώνει στο επίσημο περιοδικό της Liverpool ο Ελβετός.

«Μπορεί κανείς να δει τη σχέση που έχει συνεχώς με όλους τους παίκτες, τους μιλάει πολύ φιλικά, και ήταν σημαντικό κίνητρο για μένα να δουλέψω μαζί του.»

«Τον ξέρω από τη Γερμανία, όταν ήταν προπονητής της Dortmund και εγώ έπαιζα στη Bayern. Με ήθελε στη Liverpool και εγώ από την πλευρά μου ήθελα να δουλέψω μαζί του, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που συναντηθήκαμε ξανά.»

Εν συνεχεία ο Shaqiri, ο οποίος έχει σηκώσει κούπες τόσο ως παίκτης της Βασιλείας, όσο και της Bayern, τόνισε ότι θεωρεί τη Liverpool ικανή να επιστρέψει σε ένα αντίστοιχο μονοπάτι:

«Ο σκοπός του club είναι να κερδίσει κάτι – αυτός οφείλει να είναι ο στόχος της ομάδας.»

«Οφείλουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, μετά να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο νικήσαμε και και να πούμε: ΟΚ, τώρα προχωράμε μπροστά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.’ Έτσι κερδίζεις τίτλους, και ελπίζω να καταφέρουμε κάτι τέτοιο φέτος.»

«Πρώτα απ’ όλα, σαν ομάδα μας ενδιαφέρει να παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όμως ταυτόχρονα γνωρίζουμε ότι το καλό ποδόσφαιρο δε σού φέρνει πάντα νίκες, οπότε μας χρειάζεται επίσης να ξέρουμε πώς να παίρνουμε παιχνίδια – είναι σημαντικό αυτό- και να ανταγωνιζόμαστε τις υπόλοιπες ομάδες.»

«Σαν νέος παίκτης, θέλω να δείξω το ποδόσφαιρο που μπορώ να παίξω. Οι περισσότεροι παίκτες με ξέρουν ήδη από την Premier League και από τη Bayern, και επίσης έχω ήδη αρκετά μεγάλη πείρα.»

«Κέρδισα πολλούς τίτλους με τη Bayern και θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω αυτή τη νεανική ομάδα της Liverpool να καταφέρει το ίδιο.»

Τέλος, για τη μέχρι τώρα εμπειρία του από την ομάδα και το Anfield, είχε να πει τα εξής:

«Όταν μπήκα αλλαγή στο παιχνίδι με τη West Ham, ήταν η πρώτη μου εμπειρία ως παίκτης της Liverpool σε αυτό το γήπεδο σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, και ήταν καταπληκτικό συναίσθημα το να παίζω ξανά στην Premier League.»

«Επίσης υπήρχε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, και το να ζήσω αυτή την εμπειρία ήταν για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Νωρίτερα είχα έρθει στο Anfield είχα έρθει μόνο σαν αντίπαλος, ως παίκτης της Stoke, και ήταν πάντα δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας σε αυτό το γήπεδο.»

«Ανυπομονώ να παίξω ακόμα περισσότερα λεπτά σε αυτό το καταπληκτικό γήπεδο», δηλώνει κλείνοντας.

Ενθουσιασμένος με τον Jurgen Klopp δηλώνει ο Shaqiri.
Ενθουσιασμένος με τον Jurgen Klopp δηλώνει ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com