Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κανένα ενδιαφέρον της Liverpool για Rabiot…

Κανένα ενδιαφέρον της Liverpool για Rabiot…

Όπως σας είχαμε ενημέρωσει, προχθες εμφανίστηκαν φήμες από το ESPN, οι οποίες έκαναν λόγο για ενδιαφέρον, αλλά και επαφές της Liverpool με την πλευρά του Adrien Rabiot.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ανέφερε ότι υπήρξε τηλεφώνημα του Jürgen Klopp στον Γάλλο άσο και για επαφή με τη μάνατζερ του παίκτη, που δεν είναι άλλη από την ίδια του τη μήτερα.

Όσα γράφτηκαν από το ESPN δεν ισχύουν, όπως αναφέρει ο Ian Doyle της Liverpool Echo  και οι Reds ούτε ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του 23χρονου άσου και ούτε έχουν στα πλάνα τους την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού.

Ο Klopp είναι ικανοποιημένος με τις λύσεις που διαθέτει η ομάδα στο χώρο μεσαίας γραμμής και δεν κοιτάζει κάποια άλλη περίπτωση για το ερχόμενο καλοκαίρι. Εξάλλου, δεν αγωνιστεί ακόμη ο Fabinho και ο Naby Keita, ο οποίος αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο ίδιος ο Rabiot μάλλον δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Paris Saint-Germain και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επίσης, είχε δηλώσει οπαδός της Liverpool σε μικρή ηλικία, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο και η ομάδα του Klopp δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Κανένα απολύτως ενδιαφέρον της Liverpool για τον Adrien Rabiot.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com