Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για τη σημασία του προπονητή των πλαγίων άουτ ο Robertson

Μίλησε για τη σημασία του προπονητή των πλαγίων άουτ ο Robertson

Εδώ και μερικές ημέρες η Liverpool έχει προσθέσει στο τεχνικό της επιτελείο έναν προπονητή, ο οποίος ειδικεύεται στον τομέα των πλαγίων άουτ, τον Thomas Gronnemark.

Ο Andrew Robertson μίλησε για τον Δανό προπονητή και τόνισε πως τα αποτελέσματα της δουλείας του έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

“ Ο προπονητής κατά πάσα πιθανότητα κοίταξε την προήγουμενη σεζόν, η οποία ήταν πολύ θετική για εμάς. Φτάσαμε στον τελικό του Champions League και τερματίσαμε στην 4αδα του πρωταθλήματος. ”

“ Αλλά το ένα αρνητικό, το οποίο εντόπισε ήταν ότι ήταν σαν να παραιτούμασταν από την κατοχή της μπάλας όταν είχαμε κερδίσει ένα πλάγιο άουτ. Μπορεί να γίνει τόσο καλό όσο μια πάσα. ”

“ Ο προπονητής τα είδε αυτά και σκέφτηκε πως θα μπορούσε να το αλλάξει. Οπότε, προσέλαβε έναν προπονητή και ήδη στα πρώτα 4 παιχνίδια της σεζόν είμαστε πολύ καλύτεροι στα πλάγια άουτ. ”

“ Οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. ” ανέφερε ο Robertson και συνέχισε :

“ Έχουμε συνεχείς εναλλαγές στα πλάγια άουτ. Οι παίκτες μας βρίσκονται σε καλύτερες θέσεις και είναι πιο εύκολο να τους βρούμε. Η τεχνική όλων μας έχει γίνει καλύτερη. ”

“ Πιστεύω πως από τη μέρα που ήρθε έχουμε βελτιωθεί αρκετά και είμαστε πιο πετυχημένοι στα πλάγια. Έχουμε κερδίσει μέτρα στο γήπεδο με αυτον τον τρόπο. Μόνο θετικά πράγματα μας έχει δώσει η δουλειά του. ”

Βλέπει βελτίωση στα πλάγια άουτ ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com