Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/9/1992 Νίκη επί των Blues με υπογραφή Redknapp (vid)

Σαν σήμερα: 5/9/1992 Νίκη επί των Blues με υπογραφή Redknapp (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Graeme Sounness θα κερδίσουν την Chelsea στο Anfield, σε παιχνίδι της Premier League, με τον Jamie Redknapp να δίνει τη νίκη στο τέλος της συνάντησης.

Στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας μας σ’ εκείνο το ματς ήταν ο Dean Saunders για 61η και τελευταία φορά, πριν μετεγγραφεί στην Aston Villa. Ο Ουαλός επιθετικός, ενεπλάκη σε μία σκληρή φάση του παιχνιδιού, κατά την οποία τραυματίσθηκε σοβαρά και αποχώρησε από το παιχνίδι ο Paul Elliott των φιλοξενουμένων, του οποίου και δυστυχώς τερματίσθηκε η καριέρα του από αυτό το περιστατικό.
Μάλιστα στον Dean Saunders έγινε μήνυση για το γεγονός αυτό, χωρίς όπως ποτέ να του καταλογισθεί πρόθεση και να καταδικασθεί.

Στο αγωνιστικό μέρος πάντως, ο Dean Saunders έδωσε το προβάδισμα στους Κόκκινους από ασίστ του Jan Molby, για να ισοφαρίσουν οι Blues με τον Mick Harford στο 72′.

Τη νίκη για τους Reds σφράγισε ένα γκολ στο τέλος της αναμέτρησης ο Jamie Redknapp από ασίστ του Mark Walters (89′). Για τον Jamie Redknapp το γκολ αυτό ήταν το πρώτο του μπροστά στο Kop και το πανηγύρισε διπλά!!!

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 34.199 θεατές και διαιτητής ήταν ο J.M. Key.

Τα γκολ της συνάντησης μπορείτε να τα δείτε στο 44′:18″ του παρακάτω video. Αν δεν σας ανοίγει άμεσα, μπορείτε να τα δείτε εδώ, στο ίδιο χρονικό σημείο:

Σαν σήμερα: 5/9/1992 Νίκη επί των Blues με υπογραφή Redknapp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com