Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Δεν κρίνεται μόνο από τους τίτλους η αξία του προπονητή»

Guardiola: «Δεν κρίνεται μόνο από τους τίτλους η αξία του προπονητή»

Guardiola και Klopp στο Anfield.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο προπονητής της Manchester City, Pep Guardiola, σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο για τον (τεχνητό αν θέλετε τη γνώμη μας) θόρυβο που έχει δημιουργηθεί στο Νησί από τις δηλώσεις του προπονητή της United, Jose Mourinho, για την προσωπική του επιτυχία και για την αποτυχία άλλων προπονητών (υπονοώντας σίγουρα τον τον Jurgen Klopp, ίσως και άλλους προπονητές) να κερδίσουν τίτλους μακριά από τη χώρα τους.

Ο coach των Κόκκινων Διαβόλων έκανε τις εν λόγω δηλώσεις προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του μετά από την κριτική που έχει δεχτεί για τις δύο συνεχόμενες ήττες της ομάδας του.

Ας δούμε λοιπόν τι είχε να πει ο Guardiola πάνω στο θέμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Metro:

«Έχω πει πολλές φορές ότι δεν προβαίνω σε τέτοιου είδους κριτικές. Φυσικά και κρινόμαστε από τους τίτλους που κατακτούμε, ειδικά αν έχεις ήδη κατακτήσει.»

«Δε χωρά αμφιβολία για την ποιότητά του (σ.σ. αναφέρεται στον Mourinho) – δεν την έχω αμφισβητήσει στο παρελθόν, δε θα το κάνω ούτε τώρα. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο οι τίτλοι.»

«Έχω πει πολλές φορές, παραδείγματος χάριν για τον εαυτό μου, ότι έχω κερδίσει τίτλους σε καταπληκτικές ομάδες. Όμως αυτό δεν θα συνέβαινε αν δεν είχα καταπληκτικούς παίκτες.»

«Όμως υπάρχουν πάρα πολλοί προπονητές που δεν κερδίζουν τίτλους αλλά είναι εξαιρετικοί, διότι υπάρχουν και άλλες εξαιρετικές ομάδες με εξαιρετικούς παίκτες που διεκδικούν τους ίδιους τίτλους.»

«Σε πολλές περιπτώσεις, ο προπονητής δε μπορεί να το επηρεάσει (το αν θα κατακτήσει τίτλους). Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλός», είπε κλείνοντας ο manager των Citizens.

Δε μετράνε μόνο οι τίτλοι, σύμφωνα με τον Guardiola
Δε μετράνε μόνο οι τίτλοι, σύμφωνα με τον Guardiola.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com