Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας ”

Jürgen Klopp: “ Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας ”

Η Liverpool νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου την Brighton στο Anfield με 1-0 και έκανε το 3 στα 3 στη φετινή Premier League, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Reds δεν έπιασαν την καλύτερη τους απόδοση και για το λόγο αυτό, ο Jürgen Klopp τόνισε πως η ομάδα έχει δουλειά μπροστά της και πρέπει να βελτιωθεί.

“ Έχουμε 9 πόντους μετά από 3 παιχνίδια. Δεν μπορει να βρει κανείς κάτι αρνητικό σε αυτό. Επίσης, δεν δεχθήκαμε γκολ, κάτι το οποίο επίσης δεν είναι αρνητικό. ”

“ Όποιος είδε τα παιχνίδια μας γνωρίζει, ότι έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά. Το ξέραμε πριν τον αγώνα. Έχουμε πολλά να κάνουμε. ”

Στη συνέχεια ο Γερμανός αναφέρθηκε στην πορεία του παιχνιδιού.

“ Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Είχαμε υπομονή, σκοράραμε στην κατάλληλη στιγμή και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα τέρματα. Δεν πρέπει να είχαν ευκαιρία στο πρώτο μέρος. ”

“ Μετά ήρθε η ανάπαυλα και άλλαξαν κάπως τα πράγματα. Δεν είχαμε τόση υπομονή και εκείνοι άρχισαν να αλλάζουν πολύ σωστά την μπάλα. Είχαν τις ευκαιρίες τους και ο Alisson αναγκάστηκε να κάνει μια εξαιρετική επέμβαση. ”

“ Αξίζαμε τη νική και τελικά την πήραμε. Το 1-0 δεν είναι ένα συνηθισμένο αποτελέσμα για εμάς. Είμαι χαρούμενος, διότι πήραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε από τον αγώνα. ”

Απαραίτητη η δουλειά για την ομάδα του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com