Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bruce: «Καλύτερος από Henderson και Robertson ο Grealish»

Bruce: «Καλύτερος από Henderson και Robertson ο Grealish»

Ο προπονητής της Aston Villa, Steve Bruce, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Jack Grealish είναι καλύτερος παίκτης από τους Jordan Henderson και Andrew Robertson σε αυτή την ηλικία.

Ο Bruce έχει συνεργαστεί με τον Hendo στη Sunderland και μάλιστα βρισκόταν στην ομάδα το 2011, όταν δηλαδή ο Άγγλος διεθνής αποφάσισε να έρθει στη Liverpool. Επίσης, ο νυν τεχνικός των Villagers ήταν αυτός που έφερε τον Andy Robertson στη Hull City το 2014. Συγκεκριμένα, ο Bruce προχώρησε στη σύγκριση των τριών παικτών με τις εξής δηλώσεις: «Εάν δεν υπήρχε καινούρια ιδιοκτησία στην Aston Villa ο Grealish δε θα βρισκόταν εδώ. Είναι ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής που έχω συνεργαστεί. Και έχω συνεργαστεί με πολλούς ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και οι Jordan Henderson και Andrew Robertson, που αυτή τη στιγμή παίζουν στη Liverpool.»

Θυμίζουμε πως ο Grealish βρισκόταν όλο το καλοκαίρι στο στόχαστρο της Tottenham , χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια κίνηση από πλευρά των Spurs. Μάλιστα,ο ποδοσφαιριστής είχε ακουστεί και για τη Liverpool αλλά η διοίκηση δεν επιβεβαίωσε ποτέ το φημολογούμενο ενδιαφέρον.

Καλύτερος από Henderson και Robertson ο Grealish, σύμφωνα με τον Bruce.
Καλύτερος από Henderson και Robertson ο Grealish, σύμφωνα με τον Bruce.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com