Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ποτέ δεν θα δίναμε χρήματα όπως του Neymar για μια μεταγραφή ”

Klopp: “ Ποτέ δεν θα δίναμε χρήματα όπως του Neymar για μια μεταγραφή ”

Μπορεί η Liverpool να ξόδεψε αρκετά χρήματα το φετινό καλοκαίρι σε μεταγραφές, προκειμένου να βελτιώσει το ρόστερ της, όμως δεν θα ξεπεράσει το μέτρο, σύμφωνα με τον Klopp.

Όταν ρωτήθηκε από το Γερμανικό Kicker αν σκοπεύει ποτέ να δαπανήσει τόσα χρήματα όσα η Paris Saint-Germain για τον Neymar, εκείνος απάντησε αρνητικά και ξεκαθάρισε, πως αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί στο μέλλον.

“ Όχι, καμία περίπτωση, καμία, καμία περίπτωση. ”

“ Εμείς έχουμε τα όρια μας, δεν έχουμε απεριόριστα χρήματα όπως κάποιες άλλες ομάδες. ”

Στη συνέχεια ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Kicker αν μπορεί η διοίκηση να εκπληρώσει κάθε μεταγραφική επιθυμία.

“ Όχι. Έχουμε συντηριτική διοίκηση. ” Είπε ο Klopp και συμπλήρωσε

“ Φαίνεται σαν τα €100 εκατομμύρια τώρα έχουν γίνει €500 εκατομμύρια. Δεν πίστευα τα μάτια μου, όταν η Paris Saint-Germain αγόρασε τον Neymar έναντι €220 εκατομμυρίων. ”

“ Πιο παλιά είχα μια διαφορετική άποψη. Πολλά άλλαξαν από τότε όμως. Η Paris Saint-Germain αγόρασε τον Neymar και τον Mbappe για πάρα πολλά χρήματα. Το ίδιο έκανε και Barcelona με τους Dembele και Coutinho. ”

“ Έτσι ξεκίνησε μια τελείως καινούρια αγορά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Τώρα, αν θέλει η Liverpool έναν παίκτη θέλουν ένα κομμάτι από την τούρτα και οι άλλες ομάδες. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

“ Πρέπει επίσης να σκέφτεις, ότι εμείς πήραμε παίκτες όπως οι Sadio Mane, Mo Salah και Roberto Firmino με 30 και 40 εκατομμύρια. Τώρα η αξία τους είναι εντελώς διαφορετική. ”

Ο Van Dijk αποτελεί το ρεκόρ της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com