Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Daniel Sturridge: “ Θέλω να σκοράρω και άλλα γκολ “

Daniel Sturridge: “ Θέλω να σκοράρω και άλλα γκολ “

Ακόμη μια καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στη φετινή pre season της Liverpool ο Daniel Sturridge και μάλιστα βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά και έδωσε ασίστ στον Alberto Moreno.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο 28χρονος επιθετικός μίλησε στο Liverpoolfc.com.

“ Είμαι χαρούμενος, όμως δεν θέλω να χάνω ευκαιρίες. Θέλω να σκοράρω και άλλα γκολ. Σκέφτομαι περισσότερο τις ευκαιρίες που έχασα παρά εκείνες που έβαλα. ”

“ Ήταν τέλεια. Όλοι πιέζαμε και δημιουργούσαμε ο ένας για τον άλλο. Κάναμε ό,τι ακριβώς μας ζήτησε ο προπονητής. Δεν γίνεται και πολύ καλύτερα από αυτό. ”

“ Είμαι σε πολύ κατάσταση και απολαμβάνω τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ να μη μου βάζω πίεση ή να ανησυχώ για πράγματα, που δεν μπορώ να επηρεάσω. Με αφορούν μόνο όσα πράγματα μπορώ να επηρεάσω και κάνω τα πάντα. ”

“ Έχουμε μόνο μια εβδομάδα μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν. Την Τρίτη παίζουμε ένα ακόμη σημαντικό ματς. Είναι και το τελευταίο μας παιχνίδι προετοιμασίας πριν ξεκινήσει η σεζόν. ”

Για την ομάδα ανέφερε :

“ Όσο είμαστε όλοι μαζί και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Φάνηκε από τις πρώτες στιγμές του παιχνιδιού. ”

Ο Daniel Sturridge μετά το γκολ που σημείωσε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com