Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Είμαι ευγνώμων που παίζω στη Liverpool»

Gomez: «Είμαι ευγνώμων που παίζω στη Liverpool»

Την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι βρίσκεται στο ρόστερ της Liverpool και αγωνίζεται με τα χρώματα της εξέφρασε ο Joe Gomez, μέσω δηλώσεων του στο Anfield Wrap.

Ο 27χρονος κλείνει το 2025 δέκα ολόκληρα χρόνια στην ομάδα, έχοντας περάσει πολλές στιγμές μαζί της και κερδίσει πολλά τρόπαια, χωρίς ωστόσο να καταφέρει μέχρι στιγμής να σκοράρει.

Για τον Άγγλο αμυντικό ενδέχεται να έρχεται ένα πολύ σημαντικό καλοκαίρι, καθώς συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ταξιδέψει στη Γερμανία για το EURO με την εθνική Αγγλίας.

Στις τελευταίες του δηλώσεις ανέφερε:

“ Απλώς σημαίνει πολλά να είσαι μέρος αυτής της κουλτούρας, αυτού του συλλόγου και όσα σημαίνει αυτός. ”

“ Νομίζω ότι οι άνθρωποι από το εξωτερικό του συλλόγου που κοιτάζουν μέσα είναι πιθανότατα θα ζηλεύουν για αυτό που έχουμε εδώ. Όντας εδώ τόσα πολλά χρόνια, με την πάροδο του χρόνου, τα συναισθήματα μεγάλωσαν από μόνα τους και με έκαναν να συνειδητοποιήσω πόσο ξεχωριστό είναι να βρίσκεσαι εδώ. ”

“ Μιλώντας σε μερικά από τα αγόρια που έχουν φύγει και τονίζουν πόσο καλά είναι εδώ στη Liverpool. Υποθέτω ότι μερικές φορές το να έχω κάτι να το συγκρίνω με βοηθάει, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ και ελπίζω να συνεχιστεί για πολύ καιρό. ”

Ο Joe Gomez δεν έχει σκοπό να αφήσει το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com