Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Θέλω Scousers στην ομάδα μου “

Jürgen Klopp: “ Θέλω Scousers στην ομάδα μου “

Υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν,θέτει ο Jurgen Klopp.

Ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Goal.com μίλησε για τη σημασία, που έχουν στην ομάδα οι παίκτες από την ακαδημία, καθώς και τους λόγους που προτιμάει τους Scousers στη Liverpool.

“ Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν παίκτες από την ακαδημία. Πραγματικά το αγαπώ. ”

“ Ο Curtis Jones είναι του 2001, όμως δεν είναι καθόλου κακός, σωστά; ”

“ Αν έχεις την ευκαιρία να έχεις στην ομάδα παίκτες από την πόλη πρέπει να το κάνεις. Πόσο πληθυσμό έχει το Liverpool; 500.000; Η Ισλανδία έχει 330.000. Σίγουρα μπορεί το Liverpool να έχει τη δική του ομάδα. ”

“ Όσους περισσότερους μπορείς να έχεις τόσο το καλύτερο. Μετά τον Stevie και τον Carra έχουμε άλλα νέα παιδία. Θα δούμε και με τον Curtis, ακόμα είναι νωρίς. Είναι καλός παίκτης, όμως θα δούμε στο μέλλον. ”

“ Είναι ένα πλεονέκτημα για εμένα αν κατάγεται ο παίκτης από το Liverpool. Αν είχα δύο παίκτες της ίδιας ποιότητας και ο ένας μίλαγε κανονικά Αγγλικά και ο άλλος Scouse, τότε θα επέλεγα τον Scouse. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε Liverpool. ”

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός των Reds αναφέρθηκε στον Trent Alexander-Arnold, καθώς και τη σημασία της ακαδημίας.

“ Φυσικά και είναι δύσκολο για τα παιδιά από την ακαδημία. Από τη μια αγοράζουμε παίκτες για 50 ή 60 εκατομμύρια και από την άλλη μπορούμε να πάρουμε παίκτες από την ακαδημία μας. Πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες τους. ”

“ Ναι, παίζουν στην U-23, το οποίο είναι καλό. Όμως δεν μου αρέσει και πολύ. Κάνουν όλη την εβδομάδα προπονήσεις με εμάς και στο τέλος δεν βρίσκονται μαζί μας. Τα αποδυτήριά τους είναι τόσο μεγάλα, όσο ένα τραπέζι και δεν έχουν καν οπαδούς. ”

“ Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή. Ο Trent τα κατάφερε χωρίς να πάει δανεικός. Αυτό δεν είναι εφικτό με όλους όμως. Αν μπορείς να παίρνεις έναν παίκτη κάθε δύο ή τρία χρόνια είναι τρομερό. Τρομερό! ”

O Trent Alexander-Arnold με τον Jürgen Klopp.
Λατρεία του Klopp για τον Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com