Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσουμε τον Coutinho “

Jürgen Klopp: “ Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσουμε τον Coutinho “

Στις αρχές Ιουνίου η Liverpool έφτασε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Nabil Fekir, ο οποίος θα ήταν ο αντικαταστάτης του Philippe Coutinho.

Η μεταγραφή, όπως όλοι γνωρίζουμε χάλασε μετά τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη και τους ενδοιασμούς των Reds σχετικά με γόνατο του Γάλλου άσου. Εφόσον, δεν προχώρησε η απόκτηση του Fekir, ο Jürgen Klopp δεν φαίνεται να θέλει άλλον παίκτη για τη θέση του δεκαριού και είναι έτοιμος να πορευτεί με τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ.

Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής μίλησε για τον Coutinho και το πόσο δύσκολη είναι αντικατάστασή του.

Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τον Phil με έναν παίκτη του ίδιου τύπου. Είναι ο Coutinho. Έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Είναι εξαιρετικός παίκτης και μπορεί να παίξει και εξτρέμ και 10αρι και 8αρι το ίδιο καλά. ”

“ Δεν θέλω να βάλω τους παίκτες μου σε αυτή τη θέση και να λέω, ότι είναι οι αντικαταστάτες του Phil. ”

“ Το πιο σημαντικό πράγμα που κάναμε στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν, ότι δεν χρειάστηκε να αναφερθούμε τόσο πολύ στον Phil. Αυτό δεν ήταν ξεκάθαρο τον Ιανουάριο. Δεν χρειάζεται να τον αντικαταστήσουμε. Απλά πρέπει να έχουμε μια δυνατή ομάδα. Βγήκαμε στην αγορά για παίκτες και ήδη έχουμε αγοράσει ορισμένους πολύ καλούς. ”

“ Ένα ακόμη μεγάλο επίτευγμα για τον σύλλογο είναι το ότι παίκτες, όπως ο Bobby Firmino, ο Sadio Mane και ο Mohamed Salah έχουν αποφασίσει να μείνουν για πολλά ακόμη χρόνια στην ομάδα. Θα μπορούσαν να αγωνίζοταν σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. ”

Δεν είναι εύκολη η αντικατάσταση του Coutinho, σύμφωνα με τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com